Wft Pakketten

Maak uw keuze uit ons complete aanbod Wft-(PE-)opleidingen

Moet of wilt u een Wft-(PE-)opleiding volgen? Bij NIBE-SVV vindt u een compleet aanbod. Maar niet alleen dat. U kunt bij ons kiezen uit verschillende studievarianten. Klassikaal, Vitrual Classroom, online, met of zonder examentraining. Welke optie u ook kiest, online ondersteuning zit er standaard bij. Ook is het altijd mogelijk om met examenvragen te oefenen.

Naast de verschillende studievarianten heeft u de keuze om uw opleiding wel of niet inclusief het examen te kopen. Dan is het goed mogelijk dat u een Wft Triple A-abonnement heeft of wenst. Zo bent u ook aantoonbaar permanent actueel.
De prijs van uw opleiding hangt af van de keuze die u maakt. De mogelijkheden zetten wij overzichtelijk voor u op een rijtje.

Korting op Wft-PE-e-learning met onze Wft Triple A

U moet permanent actueel vakbekwaam zijn. Maak het uzelf gemakkelijk en gebruik onze Wft Triple A. U blijft met deze handige app niet alleen eenvoudig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied, maar profiteert ook van een flinke korting op Wft-PE-e-learning. Interessant? Koop eerst de Triple A-app en regel daarna uw Wft-PE-inschrijving.

Wft-PE-opleiding volgen? Kies een van onze pakketten

Voor elke Wft-opleiding kunt u bij NIBE-SVV terecht. Maar ook voor de verplichte Wft-permanente educatie (Wft-PE). Wij zorgen dat u aan de Wft-eisen kunt voldoen. 

Wij bieden u verschillende studievarianten: klassikale lessen overdag, in de avond of op zaterdag, en e-learning. Want studeren naast uw baan en privéleven – dat wilt u soepel met elkaar combineren. Het is ook mogelijk om meteen uw examen te boeken. Wilt u het nog gemakkelijker hebben? Doe dan op één dag examentraining én aansluitend uw examen. Onderstaand treft u de pakketten aan die u kunt kiezen. Deze pakketten zijn ook te boeken zonder examen.


Klik op de opleiding naar keuze en kies je pakket bij het investeringsoverzicht.

Wft-opleiding volgen? Kies een van onze pakketten

U bent financieel dienstverlener en zoekt een Wft-opleiding. En natuurlijk wilt u die soepel met uw baan en privéleven combineren. Daar houden wij rekening mee. Wij bieden daarom niet alleen alle vereiste opleidingen, maar ook verschillende studievarianten: klassikale lessen overdag, in de avond of op zaterdag, en e-learning. Onderstaand treft u de pakketten aan die u kunt kiezen. Deze pakketten zijn te boeken mét of zonder examen. Het is ook mogelijk om op één dag examentraining én examen te doen.

 
Klik op de opleiding naar keuze en kies je pakket bij het investeringsoverzicht.

Het gemak van e-learning

Kiest u voor e-learning (eventueel los te boeken)? Dan kiest u voor een variant met aantrekkelijke kanten:
 • Moderne leeromgeving
 • Praktijkcases, theorie en video’s
 • Onbeperkt oefenen
 • Adaptief (afgestemd op aanwezige kennis)
 • Mogelijkheid tot vragen stellen aan studiebegeleider of medestudenten

Examentraining – de ideale voorbereiding op uw examen

Wilt u zich samen met een docent en medestudenten tot in de puntjes voorbereiden op het examen? Boek dan een examentraining. Een examentraining bestaat uit 2 bijeenkomsten van 3 uur of 1 dag van 6 uur. U ontvangt tevens een syllabus.

Examentraining in de Virtual Classroom

De Virtual Classroom is niet hetzelfde als een e-learning. U studeert wel vanuit huis, maar profiteert tegelijkertijd van de voordelen van klassikaal studeren. U bevindt zich in een online ruimte met een docent en medestudenten, waardoor het mogelijk is om vragen te stellen en het dialoog aan te gaan. Hierdoor neemt u de lesstof makkelijker op. De voordelen van de Virtual Classroom op een rij:

 • Studeren vanuit huis
 • Tijdsbesparing
 • Live-verbinding: klassikale ervaring op afstand
 • Interactief
 • Milieubewus
 • Kleine groepen: maximaal 16 personen.

Klassikaal inclusief examentraining – interactie en een stok achter de deur

Behoefte aan interactie en een stok achter de deur? Volg dan klassikale lessen overdag, in de avond of op zaterdag. Dat heeft als voordeel dat u les krijgt van een topdocent die zelf in de financiële dienstverlening werkt of heeft gewerkt. De stof wordt aantrekkelijk opgediend en komt, mede door de praktijkgerichte insteek, meer tot leven. De theorie haalt u uit een overzichtelijk tekstboek. De bijeenkomsten zijn zeer toegankelijk en bereiden u uitstekend voor op het officiële examen.

Examen – ook los te boeken

Examen kunt u bij ons doen op 26 uitstekend bereikbare examenlocaties door het hele land. De kans dat u lang moet reizen is klein; er is altijd een locatie in de buurt. Een examen is ook los te boeken. 

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.