WFT PAKKETTEN

Wft Corner

Wft Pakketten

Maak je keuze uit ons complete aanbod Wft-(PE-)opleidingen

Moet of wil je een Wft-(PE-)opleiding volgen? Bij NIBE-SVV vind je een compleet aanbod. Maar niet alleen dat. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende studievarianten. Klassikaal, Vitrual Classroom, online, met of zonder examentraining. Welke optie je ook kiest, online ondersteuning zit er standaard bij. Ook is het altijd mogelijk om met examenvragen te oefenen.

Naast de verschillende studievarianten heb je de keuze om je opleiding wel of niet inclusief het examen te kopen. Dan is het goed mogelijk dat je een Wft Triple A-abonnement hebt of wenst. Zo bent je ook aantoonbaar permanent actueel.
De prijs van je opleiding hangt af van de keuze die je maakt. De mogelijkheden zetten wij overzichtelijk voor je op een rijtje.

Korting op Wft-PE-e-learning met onze Wft Triple A

Je moet permanent actueel vakbekwaam zijn. Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik onze Wft Triple A. Je blijft met deze handige app niet alleen eenvoudig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied, maar profiteert ook van een flinke korting op Wft-PE-e-learning. Interessant? Koop eerst de Triple A-app en regel daarna je Wft-PE-inschrijving.

Wft-PE-opleiding volgen? Kies een van onze pakketten

Voor elke Wft-opleiding kun je bij NIBE-SVV terecht. Maar ook voor de verplichte Wft-permanente educatie (Wft-PE). Wij zorgen dat je aan de Wft-eisen kunt voldoen. 

Wij bieden je verschillende studievarianten: klassikale lessen overdag, in de avond of op zaterdag, en e-learning. Want studeren naast je baan en privéleven – dat wil je soepel met elkaar combineren. Het is ook mogelijk om meteen je examen te boeken. Wil je het nog gemakkelijker hebben? Doe dan op één dag examentraining én aansluitend je examen. Onderstaand treftje de pakketten aan die je kunt kiezen. Deze pakketten zijn ook te boeken zonder examen.


Klik op de opleiding naar keuze en kies je pakket bij het investeringsoverzicht.

Wft-opleiding volgen? Kies een van onze pakketten

Je bent financieel dienstverlener en zoekt een Wft-opleiding. En natuurlijk wilt je die soepel met je baan en privéleven combineren. Daar houden wij rekening mee. Wij bieden daarom niet alleen alle vereiste opleidingen, maar ook verschillende studievarianten: klassikale lessen overdag, in de avond of op zaterdag, en e-learning. Onderstaand treft je de pakketten aan die je kunt kiezen. Deze pakketten zijn te boeken mét of zonder examen. Het is ook mogelijk om op één dag examentraining én examen te doen.

 
Klik op de opleiding naar keuze en kies je pakket bij het investeringsoverzicht.

Het gemak van e-learning

Kies je voor e-learning (eventueel los te boeken)? Dan kies je voor een variant met aantrekkelijke kanten:
 • Moderne leeromgeving
 • Praktijkcases, theorie en video’s
 • Onbeperkt oefenen
 • Adaptief (afgestemd op aanwezige kennis)
 • Mogelijkheid tot vragen stellen aan studiebegeleider of medestudenten

Examentraining – de ideale voorbereiding op je examen

Wil je je samen met een docent en medestudenten tot in de puntjes voorbereiden op het examen? Boek dan een examentraining. Een examentraining bestaat uit 2 bijeenkomsten van 3 uur of 1 dag van 6 uur. Je ontvangt tevens een syllabus.

Examentraining in de Virtual Classroom

De Virtual Classroom is niet hetzelfde als een e-learning. Je studeert wel vanuit huis, maar profiteert tegelijkertijd van de voordelen van klassikaal studeren. Je bevindt je in een online ruimte met een docent en medestudenten, waardoor het mogelijk is om vragen te stellen en het dialoog aan te gaan. Hierdoor neem je de lesstof makkelijker op. De voordelen van de Virtual Classroom op een rij:

 • Studeren vanuit huis
 • Tijdsbesparing
 • Live-verbinding: klassikale ervaring op afstand
 • Interactief
 • Milieubewus
 • Kleine groepen: maximaal 16 personen.

Klassikaal inclusief examentraining – interactie en een stok achter de deur

Behoefte aan interactie en een stok achter de deur? Volg dan klassikale lessen overdag, in de avond of op zaterdag. Dat heeft als voordeel dat je les krijgt van een topdocent die zelf in de financiële dienstverlening werkt of heeft gewerkt. De stof wordt aantrekkelijk opgediend en komt, mede door de praktijkgerichte insteek, meer tot leven. De theorie haal je uit een overzichtelijk tekstboek. De bijeenkomsten zijn zeer toegankelijk en bereiden je uitstekend voor op het officiële examen.

Examen – ook los te boeken

Examen kun je bij ons doen op 26 uitstekend bereikbare examenlocaties door het hele land. De kans dat je lang moet reizen is klein; er is altijd een locatie in de buurt. Een examen is ook los te boeken. 

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!