Maak kennis met de docenten van de training ‘Feiten of Fabels?’

Riekje Stokes, Marius Rademaker en Bregje De Lannoy zijn de drijvende krachten achter de nieuwe training ‘Feiten of Fabels?’. Als toegewijde inhoudsdeskundigen en samenwerkende docenten brengen deze experts een schat aan kennis en praktijkervaring met zich mee. Ze weten wat werkt. En beter nog. Ze staan letterlijk klaar om jou de kunst van het waarheidsvindingvak te leren.

Over Riekje Stokes

Riekje Stokes, eigenaar van Stokes Verhoor Strategie, is een toonaangevend expert in waarheidsvindingscommunicatie. Als psycholoog NIP® en trainer/adviseur werkt deze vakvrouw onder andere met de Nationale Politie, verzekeraars en inspectie- en opsporingsdiensten. Riekje ontwikkelde in haar loopbaan diverse doeltreffende verhoortechnieken die universeel zijn als waarheidsvinding het doel is. Op welke werkvloer dan ook.

Riekje past in al haar trainingen de door haar ontwikkelde Scriptmethode© toe. Die unieke en veilige aanpak geeft jou als deelnemer de garantie dat je in een korte tijd uitmuntende gespreks- en interviewvaardigheden leert waarmee je de waarheid achterhaalt. Riekjes Scriptmethode© was in 2006 genomineerd voor de Politie Innovatie Prijs.

Over Marius Rademaker

Marius Rademaker is gediplomeerd Coördinator Fraudebeheersing Verzekeringen en Senior Onderzoeker. Zijn passie is om voor en met verzekeraars verzekeringsfraude tegen te gaan. Daarom verzorgt Marius al jaren anti-fraudetrainingen, niet alleen intern in organisaties maar ook voor opleidingsinstituten. Hij is onder andere de kerndocent van de Leergang Coördinator Fraudebeheersing van NIBE-SVV.

Als eigenaar van trainings-, advies- en onderzoeksbureau Mettra ontwikkelt Marius ook anti-fraudeopleidingen voor verzekeraars en verricht daarnaast onderzoeken, voornamelijk op het gebied van personenschade en arbeidsongeschiktheid. Marius startte zijn carrière bij de politie (recherche) en is in 1993 overgestapt naar de verzekeringssector. Al ruim dertig jaar zet hij zijn expertise op dit vakgebied met succes in.

In 2019 is Marius in contact gekomen met Riekje en sindsdien vormen hij, Bregje en Riekje een sterk trainersteam. De intensieve samenwerking en het goed op elkaar ingespeeld zijn, draagt dan ook bij aan deze mooi opgebouwde opleiding ‘Feiten of Fabels?’.

Over Bregje De Lannoy

Zaken helder en eenduidig op papier zetten. Dat is het specialisme van Bregje De Lannoy. Na een studie Nederlands (afstudeerrichting Taalbeheersing) was zij jarenlang trainer voor diverse opleidingsinstituten. In 2002 richtte Bregje haar eigen bureau op. Sindsdien verzorgt zij vanuit DeLanWa Training & Tekst schrijftrainingen en -coaching voor iedereen die daar baat bij heeft. In 2013 heeft zij samen met Piet van Gelder, grondlegger van de leergang Coördinator Fraudebeheersing, de training Fact Finding ontwikkeld. Daarbij nam zij het onderdeel schriftelijke vastlegging voor haar rekening. Bovendien is Bregje coauteur van ‘De Fraudeaangifte’.

In de training ‘Feiten of Fabels?’ legt Bregje haarfijn uit hoe je objectief en waardevrij bevindingen vast kunt leggen in een dossier of onderzoeksrapport.

Meer info of direct inschrijven

Wil jij jouw interviewvaardigheden naar een hoger niveau tillen waardoor je beter in staat bent om zin van onzin te onderscheiden? Riekje, Marius en Bregje leren jou de fijne kneepjes van het waarheidsvindingvak. Bekijk de opleidingspagina of download de brochure. Ben je enthousiast, schrijf je dan meteen in en stel je plek voor deze klassikale training veilig. We laten maximaal twaalf deelnemers per groep toe voor een optimaal leereffect.

Gerelateerde artikelen

Deel dit artikel
Wellicht ook interessant
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!