Webinars

Webinars

Webinar: Wft-PE

Focus op vakmanschap

Datum en tijd

Maandag 4 oktober van 20.30 tot 21.15 uur
Reserveer deze datum vast in je agenda en meld je aan.

Heb je je Wft-diploma(‘s) op zak? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je je adviesbevoegdheid behoudt. Dat doe je door je vakkennis up-to-date te houden en je adviesbevoegdheid te behouden door middel van verplichte permanente educatie (Wft-PE). We vertellen je er alles over tijdens ons gratis webinar op maandag 4 oktober. Zorg dat je het niet mist.

Aanmelden webinar

Deelname is kosteloos

Gastsprekers

  • Erik Mulder, directeur van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD)
    Het CDFD adviseert en ondersteunt de minister van Financiën als het gaat om de vakbekwaamheid in de Wet op het financieel toezicht (Wft). Concreet is het CDFD onder meer verantwoordelijk voor de inhoud van de Wft-PE-examens.
  • Edwin Toren, Wft-docent bij NIBE-SVV
    Edwin Toren is docent bij NIBE-SVV en schrijft daarnaast artikelen voor Wft Triple A.
  • Carry Doeven, Wft-docent bij NIBE-SVV
    Carry Doeven is al jaren als docent verbonden aan NIBE-SVV. Ze doceert in verschillende Wft-opleidingen en schrijft daarnaast cases als opleidingsmateriaal en is tegenlezer van reeds geschreven lesmateriaal.
 

Programma

Tijdens het webinar gaat Jeanette Hadderingh, directeur NIBE-SVV, in gesprek met Erik Mulder, directeur van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD), over het nut, de noodzaak en de uitdagingen van het CDFD. Ook komen Wft, Wft-PE, adviesbevoegdheid en de bekende CDFD-statistieken ter sprake.

Naast Mulder zijn ook Wft-PE-docenten Edwin Toren en Carry Doeven te gast. Zij werpen onder andere een blik op de algemene valkuilen bij de Wft-PE-examens. Daarnaast gaan zij in op vragen die kijkers bij hun aanmelding hebben ingestuurd of live gesteld worden via de chatfunctie.

Interactief 

Dit interactieve webinar is de nieuwste editie in de succesvolle reeks ‘Focus op vakmanschap’. Stel tijdens de live-uitzending al je vragen via de chat aan de tafelgasten. Komt je vraag niet tijdens de uitzending aan bod? Dan krijg je achteraf alsnog antwoord.

Datum en tijd

Maandag 4 oktober van 20.30 tot 21.15 uur
Reserveer deze datum vast in je agenda en meld je aan.

Mogelijk vind je dit ook interessant:

Relevante opleidingen

Bekijk ons complete aanbod Wft-PE-opleidingen en -examens

Relevante publicaties

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.