Webinars

Webinars

Webinar: Wft-PE

Focus op vakmanschap

Datum en tijd

Maandag 4 oktober 2021 van 20.30 tot 21.30 uur

Dien je voor 31 maart 2022 Wft-PE examen te doen? Speciaal voor jou organiseerden we op 4 oktober een webinar boordevol relevante informatie en tips en tricks. Vind je het interessant om het webinar terug te kijken, dan sturen we de kijklink met plezier naar je toe.

Webinar terugkijken

Gastsprekers

  • Erik Mulder, directeur van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD)
    Het CDFD adviseert en ondersteunt de minister van Financiën als het gaat om de vakbekwaamheid in de Wet op het financieel toezicht (Wft). Concreet is het CDFD onder meer verantwoordelijk voor de inhoud van de Wft-PE-examens.
  • Edwin Toren, Wft-docent bij NIBE-SVV
    Edwin Toren is docent bij NIBE-SVV en schrijft daarnaast artikelen voor Wft Triple A.
  • Carry Doeven, Wft-docent bij NIBE-SVV
    Carry Doeven is al jaren als docent verbonden aan NIBE-SVV. Ze doceert in verschillende Wft-opleidingen en schrijft daarnaast cases als opleidingsmateriaal en is tegenlezer van reeds geschreven lesmateriaal.

Programma

Tijdens het webinar ging Jeanette Hadderingh, directeur NIBE-SVV, in gesprek met Erik Mulder, directeur van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD), over het nut, de noodzaak en de uitdagingen van het CDFD. Ook kwamen Wft, Wft-PE, adviesbevoegdheid en de bekende CDFD-statistieken ter sprake. Naast Mulder waren ook Wft-PE-docenten Edwin Toren en Carry Doeven te gast. Zij wierpen onder andere een blik op de algemene valkuilen bij de Wft-PE-examens.

Mogelijk vind je dit ook interessant:

Relevante opleidingen

Bekijk ons complete aanbod Wft-PE-opleidingen en -examens

Relevante publicaties

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!