Webinar: ‘Wat merkt je klant van de huidige negatieve rentestand?’

Wat kun jij als financieel planner betekenen voor jouw klant?

Datum en tijd

Maandag 7 juni 2021 van 20.00 tot 20.45 uur

Gastspreker

  • Harry van Houdt, trainer bij Stichting Kennisweb en founder van Kring Financieel Planners
  • Monique Londema, financieel planner, trainer en opleider bij FFP
 

Wat merkt je klant van de negatieve rentestand? En wat kun jij als financieel planner daarin voor je klant betekenen? Daarover gaat het webinar dat FFP op 7 juni 2021 in samenwerking met NIBE-SVV organiseert. Hierin gaat Jeanette Hadderingh (directeur NIBE-SVV) in gesprek met Harry van Houdt (trainer bij Stichting Kennisweb en founder van Kring Financieel Planners) en Monique Londema (financieel planner, trainer en opleider bij FFP) over dit onderwerp.

FFP-webinar

Dit webinar wordt georganiseerd door FFP in samenwerking met NIBE-SVV. De live-uitzending is exclusief toegankelijk voor FFP-leden. Ben je geen lid maar wil je toch graag dit webinar zien? Dat kan! Vanaf 9 juni is het webinar zowel voor leden als niet-leden terug te kijken op deze pagina.

Webinar terugkijken

Programma webinar ‘Wat merkt je klant van de huidige negatieve rentestand?’

Tijdens het webinar gaat Jeanette Hadderingh met Harry van Houdt en Monique Londema in gesprek over de impact van de rente en hoe je op dit gebied waarde kunt toevoegen voor je klant. Hierbij gaan zij in op wat je kunt doen met een negatieve rentestand op het gebied van:

  • Beleggen
  • Sparen
  • Woningmarkt
  • Hypotheken
  • Pensioen
  • Lijfrentes
 

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Open avond: Vakmanschap voor verzekeringsprofessionals

Vakmanschap is van groot belang voor jou als verzekeringsprofessional. Maar hoe ontwikkel jij je vakkennis? En wat kun je doen om je te specialiseren binnen je functie? Kom erachter tijdens onze digitale open avond op dinsdag 22 juni.