Webinars

Webinars

Webinar: ‘Wat merkt je klant van de huidige negatieve rentestand?’

Wat kun jij als financieel planner betekenen voor jouw klant?

Datum en tijd

Maandag 7 juni 2021 van 20.00 tot 20.45 uur

Gastspreker

  • Harry van Houdt, trainer bij Stichting Kennisweb en founder van Kring Financieel Planners
  • Monique Londema, financieel planner, trainer en opleider bij FFP
 

Wat merkt je klant van de negatieve rentestand? En wat kun jij als financieel planner daarin voor je klant betekenen? Daarover gaat het webinar dat FFP op 7 juni 2021 in samenwerking met NIBE-SVV organiseert. Hierin gaat Jeanette Hadderingh (directeur NIBE-SVV) in gesprek met Harry van Houdt (trainer bij Stichting Kennisweb en founder van Kring Financieel Planners) en Monique Londema (financieel planner, trainer en opleider bij FFP) over dit onderwerp.

FFP-webinar

Dit webinar wordt georganiseerd door FFP in samenwerking met NIBE-SVV. De live-uitzending is exclusief toegankelijk voor FFP-leden. Ben je geen lid maar wil je toch graag dit webinar zien? Dat kan! Vanaf 9 juni is het webinar zowel voor leden als niet-leden terug te kijken op deze pagina.

Webinar terugkijken

Programma webinar ‘Wat merkt je klant van de huidige negatieve rentestand?’

Tijdens het webinar gaat Jeanette Hadderingh met Harry van Houdt en Monique Londema in gesprek over de impact van de rente en hoe je op dit gebied waarde kunt toevoegen voor je klant. Hierbij gaan zij in op wat je kunt doen met een negatieve rentestand op het gebied van:

  • Beleggen
  • Sparen
  • Woningmarkt
  • Hypotheken
  • Pensioen
  • Lijfrentes
 
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!