Webinars

Webinars

Webinar: ‘Vallende koeien en andere schadegevallen’

Datum en tijd

Maandag 7 december 2020 van 20.30 tot 21.30 uur

Gastspreker

Angela Pieneman (Senior broker bij Raetsheren van Orden B.V.), Johan Zwaanswijk (Programmamanager NIBE-SVV en hoofdredacteur van de Beursbengel) en Berry Mulders (Senior Legal Counsel bij NN Group (Nationale-Nederlande))

In het kader van de 900ste Beursbengel gaan we terugblikken op bijzondere schadegevallen en de gevolgen daarvan. Jeanette Hadderingh gaat in gesprek met Angela Pieneman, Johan Zwaanswijk en Berry Mulders over transport-, brand- en aansprakelijkheidsverzekeringen en de ontwikkelingen in deze sectoren.

Dit webinar is een echte aanrader voor schadebehandelaars en acceptanten bij verzekeraars en gevolmachtigden, intermediairs en schade-experts.

Interactief

Welk artikel uit de Beursbengel is jou het meest bijgebleven? Geef het vooral door bij je aanmelding! Wij zijn benieuwd. Het webinar maakt deel uit van de succesvolle reeks ‘Focus op vakmanschap’ en heeft een interactief karakter. Kijkers kunnen via de chatfunctie gedurende de live-uitzending vragen stellen. Het webinar is ook op een later tijdstip on demand terug te kijken.

Webinar terugkijken

Webinar terugkijken

Deelname is kosteloos.

De gastsprekers

  • Angela Pieneman, Senior broker bij Raetsheren van Orden B.V.
  • Johan Zwaanswijk, programmamanager NIBE-SVV en hoofdredacteur van de Beursbengel
  • Berry Mulders, Senior Legal Counsel bij NN Group
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.