Webinar: Pensioen in de eigen woning?

Datum en tijd

Maandag 21 januari 2019 van 20.30 tot 21.15 uur

Gastspreker

Gerard Staats (Fiscaal jurist aan Fiscaal Instituut van de Universiteit van Tilburg en Senior Manager Bureau Vaktechniek bij BDO Accountants & Belastingadviseurs)

Hoe is de periode tot het pensioen te overbruggen nu de pensioenleeftijd stijgt?

Hoe is de periode tot het pensioen te overbruggen nu de pensioenleeftijd stijgt? Daarover gaat ons webinar van 21 januari.
 
De pensioenleeftijd stijgt. Dat betekent: langer doorwerken en/of bekijken wat de financiële mogelijkheden zijn om die jaren te overbruggen. Een actueel thema, waarover veel vragen worden gesteld. Welke mogelijkheden zijn er? Jeanette Hadderingh (directeur NIBE-SVV) en de veel gevraagde spreker Gerard Staats (Fiscaal jurist aan Fiscaal Instituut van de Universiteit van Tilburg en Senior Manager Bureau Vaktechniek bij BDO Accountants & Belastingadviseurs) bespreken ze in dit webinar. Staats is een graag geziene gast bij onze webinars en is opnieuw van de partij.
 
Er zijn diverse mogelijkheden. Denk daarbij onder meer aan het deeltijdpensioen, het generatiepact en de eigenwoningregeling. Ook krijgt het vervroegd aflossen van de hypotheek aandacht.

Onderwerpen die aan de orde komen:

  • Deeltijdpensioen
  • Eigenwoningregeling
  • Fiscale pijnpunten bij een woning
  • Generatiepact
  • Druk op zo snel mogelijk aflossen 

Doe actief mee en/of stel vragen

Dit webinar maakt deel uit van de reeks ‘Focus op vakmanschap’. Vooral vanwege hun interactieve karakter worden onze webinars goed bekeken. Bekijkt u dit webinar live? Doe dan via de chatfunctie actief mee en/of stel vragen. Later terugkijken is ook mogelijk. U kunt dan echter geen vragen meer stellen. Deelnemen is gratis.

Interessant voor brede doelgroep

Dit webinar is voor een brede groep kijkers interessant. Met name uiteraard voor iedereen die werkzaam is in de vakgebieden pensioenen en hypotheken.

webinar terugkijken

Mogelijk ook interessant voor u:

De fiscale behandeling van de eigen woning

FFP
NVHP
Pensioenpraktijk
Branche leven: de ondernemer

www.bdo.nl

Profiteer nu van 10% korting!
Als kijker van het webinar krijgt u nu 10% korting op het cursusgeld van een van de bovenstaande opleidingen van NIBE-SVV. Schrijf u in en vermeld de actiecode PEW10 Deze actie is geldig tot 5-03-2019.

Relevante publicaties

Flink
Beursbengel Pensioen
Beursbengel Pensioen Vervroegen

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.