Webinars

Webinars

Webinar: Alles is te verzekeren! Of toch niet?

Datum en tijd

Maandag 19 november 2018 van 20.30 tot 21.15 uur

Gastspreker

Rob Wagenvoord (programmadirecteur Executive Master Verzekeringskunde & Enterprise Risk Management bij de UvA en Director Corporate Risk Solutions bij Willis Towers Watson)

Programma
Alles is te verzekeren! Of toch niet? Dat is het thema van het webinar dat je op maandag 19 november kunt bekijken. We gaan in gesprek met Rob Wagenvoord over het vak van de risicoadviseur in het verzekeringsbedrijf. Rob Wagenvoord is programmadirecteur Executive Master Verzekeringskunde & Enterprise Risk Management bij de UvA en als Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) Director Corporate Risk Solutions bij Willis Towers Watson.

We gaan het hebben over de risico’s die de klant loopt, hoe en wie deze tijdig moet kunnen herkennen en wat er vervolgens mee moet gebeuren. Dan kun je natuurlijk aan preventie denken, maar uiteindelijk kom je ook altijd bij verzekeren uit, want ook daarvoor kiest de klant zijn verzekeringsadviseur.
Wat komt er nog meer aan de orde?

  • Risico’s die steeds lastiger verzekerbaar worden omdat veel verzekeraars zich terugtrekken op commodity-producten.
  • Welke kennis moet bij verzekeraars en makelaars aanwezig zijn om moeilijke zaken verzekerbaar te maken?
  • Wanneer is iets eigenlijk moeilijk verzekerbaar?
  • Welke risico’s zijn verhandelbaar, welke niet?
  • Wat betekent dit voor het intermediair?
  • Staat de zorgplicht nog wel in verhouding tot de kennis die wordt verondersteld/verwacht? 
Kortom: een zeer interessant en actueel thema voor verzekeraars, volmachtbedrijven, beursmakelaars en het provinciale intermediair. Reserveer de datum vast in je agenda en meld je aan.


Doe actief mee en/of stel vragen

Dit webinar maakt deel uit van de reeks ‘Focus op vakmanschap’. Vooral vanwege hun interactieve karakter worden onze webinars goed bekeken. Bekijk je dit webinar live? Doe dan via de chatfunctie actief mee en/of stel vragen. Later terugkijken is ook mogelijk. Je kunt dan echter geen vragen meer stellen. Deelnemen is gratis.

Interessant voor brede doelgroep

Dit webinar is voor een brede groep kijkers interessant. Denk aan verzekeraars, volmachtbedrijven, beursmakelaars en het provinciale intermediair. 

Terugkijken webinar

webinar terugkijken
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!