Webinar: ‘Risicomanagement: van risicobeheersing naar waardecreatie’

Met behulp van klantgericht risicomanagement kunnen adviseurs waardecreatie bieden aan de klant. Cultuur en het gedrag vormen daarbij de succesfactoren. Lizanne Vroom, adviseur en auteur van toonaangevende boeken op het gebied van risicoanalyse en risicomanagement, heeft daarvoor een eenvoudig model ontwikkeld: het Dynamisch Business Model®. 

De waarde van risico en risicoanalyse

Tijdens het webinar praat onze host Jeanette Hadderingh met Lizanne Vroom over haar model, dat structuur geeft aan de risico inventarisatie. Hierin is niet het  product, maar de organisatie van de klant het uitgangspunt voor de risicomonitor en het risicoprofiel. Lizannes expertise is gestoeld op jarenlange ervaring als zelfstandig adviseur en erkend docent op het gebied van risicomanagement. Haar aanpak kenmerkt zich door een praktische en enthousiaste benadering, waarbij de klant steeds centraal staat. 

Programma webinar

  • Van risicomanagement naar waardecreatie
  • Lizanne Vroom risicomanagement: het Dynamisch Business Model® 
  • Meer structuur aan risico inventarisatie
  • Cultuur en gedrag als succesfactoren bij risicobeheersing 
  • De toegevoegde waarde van de adviseur als sparringpartner van de klant

Terugkijken webinar

Webinar terugkijken

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.