Webinars

Webinars

Webinar: Kraanongeluk Alphen aan den Rijn

Het kraanongeluk met de Julianabrug in Alphen aan den Rijn: wonder boven wonder vielen er geen gewonden, wel waren er een hoop gedupeerden en schadeclaims. En juist dat maakt deze casus zo boeiend voor elke schade expert of schadebehandelaar.

Hét webinar voor de schade expert

Tijdens het webinar praat onze host Jeanette Hadderingh met Dik van Velzen, hoofdredacteur van De Beursbengel, hét vakblad voor de verzekeringsbranche. Dik is ook adviseur op het gebied van Wft en verzekeringsrecht. Zijn expertise beslaat zowel de vakbekwaamheidsdossiers, de voorbereiding van beleidsbepalers die moeten worden getoetst door de toezichthouders als de permanente educatie van directies, RMiA’s, RAiA’s en medewerkers. Daarnaast weet Dik alles over bijvoorbeeld een schadeclaim indienen of iemand aansprakelijk stellen voor schade.

Dik geeft verder regelmatig les en is medeauteur van de boeken ‘Zorgplicht loont!’, ‘Verzekering ter Beurze’ en het binnenkort te verschijnen ’10 jaar nieuw verzekeringsrecht’. Wekelijks schrijft hij een blog over actuele ontwikkelingen in de financiële dienstverlening.

Programma webinar

  • Wat ging er mis?
  • Iemand aansprakelijk stellen voor schade
  • De schade van de omwonenden en bedrijven
  • De schade aan brugdek en kranen
  • Welke lessen zijn te leren voor de schade expert?

Terugkijken webinar

Webinar terugkijken
Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!