Webinars

Webinars

Webinar: ‘Fintech: the next step’

Het fenomeen fintech, financial technology, staat momenteel volop in de belangstelling.  Het is er inmiddels alweer een aantal jaren en groeit nog steeds in omvang en betekenis. Wat hebben de fintech-ontwikkelingen ons tot nu toe gebracht? En wat zijn de verwachtingen voor de nabije en verdere toekomst?

In dit webinar praat programmamanager Sjon Post van Computrain u bij over fintech. Is fintech alleen disruptief of biedt fintech ook kansen? Wat is de betekenis van fintech voor productontwikkeling en voor de kennis van klanten en doelgroepen? En wat is de impact op mens, werk en maatschappij?

Fintech is wijdverspreid. Zo speelt de technologie een belangrijke rol bij onder andere Hypotheken, Betalingsverkeer, Trading, Financieren, Zorg en Verzekeren. Kennis over fintech is daarom onmisbaar als u werkzaam bent in de financiële sector. We laten u voorbeelden zien uit binnen- én buitenland. Na het webinar bent u weer helemaal bij! 

Programma webinar

In dit webinar over fintech gingen we in op:

  • Wat is een fintech?
  • Wat is de belofte die fintech-bedrijven doen?
  • Fintech’s in Nederland
  • Oud versus nieuw
  • Technologie achter de fintech

Terugkijken webinar

Webinar terugkijken

Sjon Post is ruim 10 jaar werkzaam bij Computrain. Hij is portfolioverantwoordelijke voor de domeinen Business IT, Softwaredevelopment, Projectmanagement en Business Intelligence. Als programmamanager heeft hij diverse opleidingstrajecten voor de financiële sector ontwikkeld. Deze trajecten zijn gericht op de kennis en vaardigheden die nodig zijn ter ondersteuning van de transitie die banken en verzekeraars doormaken voor de digitalisering van de dienstverlening. Belangrijke thema’s die daaronder vallen zijn Agile, DevOps, BI en Cloud beheer- en development. 

Wilt u zich verder verdiepen in fintech, kijk dan eens bij de volgende opleiding of publicaties:

Relevante opleiding

Relevante publicaties

Blijf bij met de Beursbengel!
Blockchain-expert Olivier Rikken gaat in het jongste nummer van de Beursbengel uitgebreid in op het Blockchain businessmodel voor de verzekeringsbranche. De Beursbengel is hét vakblad voor de verzekeringsbranche en biedt artikelen over aansprakelijkheid, expertise, schade, leven en pensioen, brand, preventie, transport, en zorg. Kent u vakmagazine de Beursbengel nog niet? Kijk dan op www.debeursbengel.nl en neem een proefabonnement met 2 gratis nummers.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!