Webinar: Cyberrisico’s - hoe ‘boefproof’ is uw organisatie?

Datum en tijd

Maandag 17 september 2018 van 20.30 tot 21.30 uur

Gastsprekers

Leo De  Boer (directeur Verbond van Verzekeraars)
Alex de Joode (Manager Public Affairs, Nederland ICT)  Joppe Willeboordse (Cyber Risk-deskundige, HDI Global)

Cybercriminaliteit en andere cyberrisico’s liggen op de loer. Toch komen cyberverzekeringen in Nederland nog niet echt van de grond. Maar wat zijn cyberrisico’s nu eigenlijk? Hoe kunt u zich ertegen wapenen? Wat betekent het voor uw verzekering? En voor de adviseur?

U hoort het op maandag 17 september van deskundigen uit de verzekeringsbedrijfstak en de ICT-sector. Zij gaan met elkaar in gesprek tijdens een webinar van de Insurance Academy van het Verbond van Verzekeraars en NIBE-SVV.
Leo De Boer (directeur van het Verbond van Verzekeraars) ontvangt Alex de Joode (Manager Public Affairs van Nederland ICT) en Joppe Willeboordse (Cyber Risk-deskundige bij HDI Global). Aan de hand van sprekende voorbeelden en cijfers staan zij stil bij de diverse cyberrisico’s en hun vaak enorme impact. Daarbij gaat het niet alleen om criminaliteit, maar ook om onachtzaamheid, bijvoorbeeld van het eigen personeel.

Het programma:

  • Wat zijn cyberrisico’s nu eigenlijk?
  • Hoe kunt u zich ertegen wapenen?
  • Wat betekent het voor uw verzekering? En voor de adviseur?
  • Hoe beperkt u cyberrisico’s?
  • Welke oplossingen biedt een verzekering?
  • Welke rol spelen de diverse partijen?
  • Wat doet het Verbond van Verzekeraars?  
webinar terugkijken


Mogelijk ook interessant voor u

Relevante publicaties

 


 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.