Webinar Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?

Webinar ‘Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?’

Elk jaar krijgen verzekeraars te maken met vele duizenden gevallen van verzekeringsfraude. In dit webinar, dat we u samen met de Insurance Academy en het Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit (CBV) het Verbond van Verzekeraars aanbieden, praten we u bij over de trends, de aanpak voor preventie en detectie, digitalisering en machine learning, en de impact van verzekeringsfraude op het werk en de werkgelegenheid. Ook gaan we in op het convenant dat het Verbond en Zorgverzekeraars Nederland met het Openbaar Ministerie en de Nationale Politie hebben gesloten in de strijd tegen de fraude.

Het webinar, onderdeel van de succesvolle reeks ‘Focus op Vakmanschap’, is live uitgezonden op maandagavond 25 september van 20.30 tot 21.15 uur. Ook nu konden deelnemers aan dit webinar uiteraard weer hun eigen vragen stellen.

Programma

In dit webinar over verzekeringsfraude gingen we in op:

  • de trends
  • de aanpak voor preventie en detectie
  • digitalisering en machine learning
  • de impact van verzekeringsfraude op het werk en de werkgelegenheid
  • het convenant dat het Verbond en Zorgverzekeraars Nederland met het Openbaar Ministerie en de Nationale Politie hebben gesloten in de strijd tegen de fraude

Bekijk het webinar ‘Verzekeringsfraude te lijf: hoe dan?’

 

Relevante opleiding

Profiteer nu van 10% korting!

Als kijker van het webinar profiteert u nu van 10% korting op het cursusgeld van deze opleiding. Schrijf u in en vermeld de actiecode FRA10. Deze actie is geldig tot 1 december 2017.

Nieuw in 2018:  vanaf 1 januari 2018 komt ons nieuwe opleidingsaanbod beschikbaar. Dat betekent onder andere dat de verschillende modules van de Opleiding Coördinator Fraudebeheersing Verzekeringen vanaf dan ook los zijn te volgen:

  • Wet- en regelgeving
  • Onderzoek
  • Interne incidenten

Relevante publicaties

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.