Webinar ‘De toegevoegde waarde van de moderne beleggingsprofessional’

Datum en tijd
Maandag 9 april 2018 van 20.30 tot 21.15 uur

Gastspreker
Michiel van Vugt
Manager Financieel Adviseurs

Beleggen is gebonden aan strengere regels. Denk aan de nieuwe ESMA-richtsnoeren vanuit MIFID II die op 3 januari zijn ingegaan. Maar welke gevolgen heeft de nieuwe wetgeving precies? Wat betekent dat voor het nationaal regime? En hoe zwaar telt het belang van de klant? Maar vooral: hoe behoudt of krijgt u toegevoegde waarde als beleggingsprofessional? Gastspreker Michiel van Vugt vertelt er alles over in dit webinar.

Michiel van Vugt is Manager Financieel Adviseurs bij NNEK Vermogensbeheer, lid van de DSI Adviescommissie, lid van de FVP Evenementencommissie en schrijver van het boek ‘Net Iets Slimmer’. Hij helpt financieel adviseurs met hun dienstverlening rondom vermogen. Met zijn blogs en presentaties schudt hij mensen graag wakker. Hij is ervan overtuigd dat u nu en straks het beste uit uw leven moet halen. Zijn motto: maak een plan voor uw leven, zodat u niet eindigt in dat van iemand anders. Het is ook de boodschap van zijn boek. Daarin geeft hij tips om betere (financiële) beslissingen te nemen.

Het webinar ‘De toegevoegde waarde van de moderne beleggingsprofessional’ maakt deel uit van de reeks ‘Focus op Vakmanschap’. Vooral vanwege het interactieve karakter – er is gelegenheid om gedurende de live-uitzending vragen te stellen – worden onze webinars goed bekeken. Op een ander tijdstip zijn ze on demand terug te kijken.

Terugkijken webinar


Wilt u zich verder verdiepen in beleggen en waardevolle adviezen kunnen geven? Kijk dan eens bij de volgende opleidingen of publicaties:

Profiteer nu van 10% korting! 
Als kijker van het webinar krijgt u nu 10% korting op het cursusgeld van een van de beleggingsopleidingen van NIBE-SVV. Schrijf u in en vermeld de actiecode BEL10. Deze actie is geldig tot 1 juli 2018.

Relevante publicaties

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.