Webinars

Title

Webinar: ‘De toegevoegde waarde van de moderne beleggingsprofessional’

Datum en tijd
Maandag 9 april 2018 van 20.30 tot 21.15 uur

Gastspreker
Michiel van Vugt
Manager Financieel Adviseurs

Beleggen is gebonden aan strengere regels. Denk aan de nieuwe ESMA-richtsnoeren vanuit MIFID II die op 3 januari zijn ingegaan. Maar welke gevolgen heeft de nieuwe wetgeving precies? Wat betekent dat voor het nationaal regime? En hoe zwaar telt het belang van de klant? Maar vooral: hoe behoudt of krijg je toegevoegde waarde als beleggingsprofessional? Gastspreker Michiel van Vugt vertelt er alles over in dit webinar.

Michiel van Vugt is Manager Financieel Adviseurs bij NNEK Vermogensbeheer, lid van de DSI Adviescommissie, lid van de FVP Evenementencommissie en schrijver van het boek ‘Net Iets Slimmer’. Hij helpt financieel adviseurs met hun dienstverlening rondom vermogen. Met zijn blogs en presentaties schudt hij mensen graag wakker. Hij is ervan overtuigd dat je nu en straks het beste uit je leven moet halen. Zijn motto: maak een plan voor je leven, zodat je niet eindigt in dat van iemand anders. Het is ook de boodschap van zijn boek. Daarin geeft hij tips om betere (financiële) beslissingen te nemen.

Het webinar ‘De toegevoegde waarde van de moderne beleggingsprofessional’ maakt deel uit van de reeks ‘Focus op Vakmanschap’. Vooral vanwege het interactieve karakter – er is gelegenheid om gedurende de live-uitzending vragen te stellen – worden onze webinars goed bekeken. Op een ander tijdstip zijn ze on demand terug te kijken.

Terugkijken webinar

Webinar terugkijken

Wil je je verder verdiepen in beleggen en waardevolle adviezen kunnen geven? Kijk dan eens bij de volgende opleidingen of publicaties:

Relevante publicaties

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!