Masterclass Artificial Intelligence

De mogelijkheden van artificial intelligence

Studiebelasting

Vakgebied

NEXT Academy

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

Avond

Duur

1 dag

Eerstvolgende startdatum

24-10-2019
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Spraakherkenning, zelfrijdende auto’s en autonome analyses van complexe data. Dit zijn een paar voorbeelden van artificial intelligence (AI). Wilt u weten hoe AI precies werkt? Wilt u weten hoe machines kunnen leren en wat u hiermee kunt, nu en in de toekomst? In deze Masterclass van onze businesspartner Computrain gaat u in op AI en kijkt u naar de mogelijkheden, uitdagingen en risico’s. Zo heeft u na afloop een duidelijk beeld van AI en wat dit u te bieden heeft.

Doelgroep

Deze Masterclass is zeer geschikt voor iedereen die kennis wil opdoen van artificial intelligence.

Vooropleiding

Voor het volgen van deze Masterclass is geen specifieke voorkennis vereist.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur. U ontvangt de digitale hand-outs van de presentatie na afloop van de Masterclass.

Doel en opzet

De Masterclass Artificial Intelligence is een college. In korte tijd krijgt u veel informatie via een presentatie. Ook kunt u enige vragen stellen gedurende de Masterclass.

Studiebelasting en duur

De Masterclass Artificial Intelligence duurt 1 dagdeel.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is artificial intelligence?
  • Hoe werkt machine learning en deep learning?
  • De zomer van artificial intelligence
  • Wat kunt u ermee en hoe kan AI bedrijfsmodellen beïnvloeden?
  • Wat zijn de risico’s, uitdagingen en ethics rondom artificial intelligence?
  • De toekomst (winter) van artificial intelligence

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomst ontvangt u het bewijs van deelname ‘Masterclass Artificial Intelligence’.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Deze training bestaat uit 1 avond. De bijeenkomst is van 19.00 uur tot 21.30 uur.

 

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten avond variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 200,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 5,50
Locatiekosten
€ 10,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 215,50

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Bij een e-learning ontvangt u een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kunt u optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.