A-actualiteitenprogramma

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied

Studiebelasting

15

Niveau

Training

Erkenning

Opleidingsvariant

E-learning

Duur

1 dag

Eerstvolgende startdatum

November 2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met het Assurantie A-diploma of certificaten daarvoor, heb je als (zakelijk) adviseur schade- en inkomensverzekeringen kennis verworven die het niveau van de Wft-diploma’s ver overstijgt. Na het volgen van het A-actualiteitenprogramma is je vakkennis op A-niveau weer up-to-date. In het programma komen ontwikkelingen aan de orde van de laatste 3 jaren die relevant zijn voor de vakgebieden. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe Incoterms, cabotage, de Delay in Start Up- en de bouwontwerpverzekering, ICT-aansprakelijkheid, cyberrisico’s en de risico’s van arbeidsongeschiktheidslasten bij fusies en overnames. Dit alles is vormgegeven in een moderne en aantrekkelijke digitale leeromgeving. Ook voor de eindtoets hoef je het huis niet uit. Die wordt in de leeromgeving voor je klaargezet. Bij voldoende resultaat komt het certificaat digitaal gelijk voor je beschikbaar.

Doelgroep

Dit actualiteitenprogramma is speciaal ontwikkeld voor diegenen die in het bezit zijn van het diploma Assurantie A of een of meerdere van de deelcertificaten. Het programma is ook geschikt voor adviseurs zakelijke schade- en inkomensverzekeringen.

Doel en opzet

Tijdens dit A-actualiteitenprogramma worden de ontwikkelingen binnen de verschillende onderdelen van de Assurantie-opleiding besproken. Ontwikkelingen binnen de onderdelen Algemeen, Brand, Inkomen, Transport en Varia komen aan bod en worden aan de hand van praktijkgerichte artikelen toegelicht.

Vooropleiding

Je bent in het bezit van het diploma Assurantie A of hebt een van de deelcertificaten op je naam staan.

Studiebelasting en duur

Je volgt de training online via zelfstudie. Je kunt zelf je tijd hierbij indelen. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een totale studiebelasting van ongeveer 60 uur.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

E-learning

Je volgt het programma via e-learning. Hierbij studeer je online in je eigen tijd en in je eigen tempo, onder begeleiding van een docent waar je met al je vragen terecht kunt.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.