Masterclass Governance - Risk - Compliancy (GRC) in de Praktijk

Verbeter uw governance, risk en compliance

Studiebelasting

Vakgebied

HBO en Master

Niveau

Master

Erkenning

Opleidingsvariant

Vanaf prijs

€ 0,00

Duur

Eerstvolgende startdatum

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Imagoschade of boetes wegens het niet naleven van de Privacywet/AVG en andere wetgevingen die mogelijk komen zoals e-privacy, wil iedereen voorkomen. Met een goede Governance, Risk en Compliance (GRC) zet u hierin een grote stap. GRC verwijst naar een gecoördineerde strategie omtrent zaken als bestuur, risico’s en voldoen aan wet- en regelgeving. Tijdens deze Masterclass krijgt u goed inzicht in bedrijfsprocessen en hoe u efficiënt bedrijfsdoelen behaalt met het oog op wet- en regelgeving en risico’s. U leert om hier deskundig advies over te geven, waarbij efficiency een belangrijk speerpunt is. Deze Masterclass wordt uitgevoerd in samenwerking met Computrain, businesspartner van NIBE-SVV.

Doelgroep

Deze Masterclass is zeer geschikt voor:

 • Chief Financial Officer (CFO)
 • Chief Privacy Officer (CPO)
 • Professional verantwoordelijk voor AVG, certificering en kwaliteit
 • Privacyexpert met certificering CIPP/E, CIPM of CIPT
 • Certified Information Security Professional: CISSP, CISM, CISO, Information Security Officer, Certified Implementor ISO 27001, informatiemanager, IT-manager
 • Auditor of manager: CISA, Certified Auditor ISO 27001
 • Kwaliteitsmanager, KAM, riskmanager
 • Consultant met bovenstaande certificeringen

Doel en opzet

De Masterclass Governance - Risk - Compliancy (GRC) in de Praktijk is een college. In korte tijd krijgt u veel informatie via een presentatie. Ook kunt u enige vragen stellen gedurende de Masterclass.

Veel organisaties zoeken naar een manier om goed zicht te hebben op hun bedrijfsprocessen en werkwijzen. Maar hoe wordt er voor permanente controle gezorgd? Als professional wilt u zo efficiënt en makkelijk mogelijk tot een structurele oplossing komen. Tevens bent u verantwoordelijke voor aantoonbare procesborging, omgekeerde bewijslast, up-to-date digitaal dossier en streeft u naar continue kwaliteitsverbetering. Ook de betrokkenheid van de hele organisatie is essentieel voor succes waarbij de directie met een druk op de knop wil kunnen zien dat alles onder controle is. We helpen u op weg tijdens onze Masterclass Governance - Risk - Compliancy (GRC) in de Praktijk. U leert hoe u van deze 'Challenge' een 'Masterpiece' maakt.

Vooropleiding

Voor het volgen van deze Masterclass is geen specifieke voorkennis vereist.

Studiemateriaal

U ontvangt de digitale hand-outs van de presentatie na afloop van de Masterclass.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Bewijs van deelname

Na afloop van de Masterclass ontvangt u het deelnamecertificaat ‘Masterclass Governance - Risk - Compliancy (GRC) in de Praktijk’.

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

 • Huidige stand van zaken
 • Bedrijfsaansprakelijkheid: CEO versus consultant en hoe realiseert u draagvlak
 • Privacy, GRC, kwaliteitsverbetering, certificering en efficiency made easy
 • AVG en certificering hotter than hot en essentieel voor uw business
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvormen

Deze Masterclass duurt 1 avond.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kostenspecificatie

Trainingskosten: € 200,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. U kunt dit programma ook in 1 termijnen betalen.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.