Masterclass Governance - Risk - Compliancy (GRC) in de praktijk

Verbeter jouw governance, risk en compliance

Studiebelasting

Vakgebied

Niveau

Master

Erkenning

Opleidingsvariant

Avond

Duur

1 maand

Eerstvolgende startdatum

12-09-2019
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Imagoschade of boetes wegens het niet naleven van de Privacywet/AVG en andere wetgevingen die mogelijk komen zoals e-Privacy, wil iedereen voorkomen. Met een goede Governance, Risk en Compliance (GRC) zet u hierin een grote stap. GRC verwijst naar een gecoördineerde strategie omtrent zaken als bestuur, risico’s en voldoen aan wet- en regelgeving. Tijdens deze Masterclass krijgt u goed inzicht in bedrijfsprocessen en hoe u efficiënt bedrijfsdoelen behaalt met het oog op wet- en regelgeving en risico’s. U leert om hier deskundig advies over te geven, waarbij efficiency een belangrijk speerpunt is. Deze Masterclass wordt uitgevoerd in samenerking met Computrain, businesspartner van NIBE-SVV.

Doelgroep

Deze Masterclass is zeer geschikt voor:

 • Chief Financial Officer (CFO)
 • Chief Privacy Officer (CPO)
 • Professional verantwoordelijk voor AVG, certificering en kwaliteit
 • Privacy-expert met certificering CIPP/E, CIPM of CIPT
 • Certified Information Security Professional: CISSP, CISM, CISO, Information Security Officer, Certified Implementor ISO 27001, informatiemanager, IT-manager
 • Auditor of manager: CISA, Certified Auditor ISO 27001
 • Kwaliteitsmanager, KAM, risk manager
 • Consultant met bovenstaande certificeringen

Vooropleiding

Voor het volgen van deze Masterclass is geen specifieke voorkennis vereist.

Doel en opzet

De Masterclass Governance - Risk - Compliancy (GRC) in de praktijk is een college. In korte tijd krijgt u veel informatie via een presentatie. Ook kunt u enige vragen stellen gedurende de Masterclass.

Veel organisaties zoeken naar een manier om goed zicht te hebben op hun bedrijfsprocessen en werkwijzen. Maar hoe wordt er voor permanente controle gezorgd? Als professional wilt u zo efficiënt en makkelijk mogelijk tot een structurele oplossing te komen. Tevens bent u verantwoordelijke voor aantoonbare procesborging, omgekeerde bewijslast, up-to-date digitaal dossier en streeft u naar continue kwaliteitsverbetering. Ook de betrokkenheid van de hele organisatie is essentieel voor succes waarbij de directie met een druk op de knop wil kunnen zien dat alles onder controle is. We helpen u op weg tijdens onze Masterclass Governance - Risk - Compliancy (GRC) in de praktijk. U leert hoe u van deze “Challenge” een “Masterpiece” maakt.

Studiemateriaal

U ontvangt de digitale hand-outs van de presentatie na afloop van de Masterclass.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

 • Huidige stand van zaken
 • Bedrijfsaansprakelijkheid: CEO vs. consultant en hoe realiseer je draagvlak
 • Privacy, GRC, kwaliteitsverbetering, certificering en efficiency made easy
 • AVG en certificering hotter than hot en essentieel voor je business

Bewijs van deelname

Na afloop van de Masterclass ontvangt u het deelnamecertificaat ‘Masterclass Governance - Risk - Compliancy (GRC) in de praktijk’.

Sprekers

Tijdens de masterclass zullen de sprekers Arthur van Wees en Ron Boscu u bijpraten over Governance, Risk en Compliance.
 
Privacy biedt Kansen door Arthur’s Legal
De Digitale Tijden waarin we werken en leven hebben gezorgd dat wet- en regelgeving is aangepast. Of nog wordt aangepast.
De AVG 2018 is een versie 2.0 van de richtlijn uit 1995. Het combineren van zowel legacy met nieuwe dynamische realiteit en risico’s als AVG veroorzaakt op zich ook weer de nodige hoofdbrekens. Maar het biedt ook kansen.
Hoe zet je dat op? Wat moet vooral anno 2019 de aandacht hebben? Hoe houd je het continue bij? Hoe laat je zien dat je het op orde hebt?
En hoe zet je deze uitdagingen om in kansen waarop je organisatie en belanghebbenden duurzaam kunnen bouwen?


 
Privacy & GRC made easy, Ron Boscu
Als professional wil je zo efficiënt en makkelijk mogelijk tot een structurele oplossing komen, inclusief aantoonbare procesborging, omgekeerde bewijslast, een up-to-date digitaal dossier en streef je naar continue kwaliteitsverbetering waarbij je met een druk op de knop de directie kan laten zien dat alles onder controle is. Hier leer je hoe je van je “Privacy & GRC Challenge” een “Masterpiece” maakt

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Lesvormen

Deze training duurt 1 avond.

De training wordt verzorgd in de regio Utrecht.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten avond variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 200,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 5,50
Locatiekosten
€ 10,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 215,50

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.