Opbouw Masteropleidingen

Zit je eraan te denken om je op hoog niveau te ontwikkelen? Bij NIBE-SVV vind je een ruim aanbod van volledige Masteropleidingen, kortere Professional Masters en losse Masterclasses. Welke variant je ook kiest, ze zijn allemaal optimaal te combineren met een baan en privéleven en direct toepasbaar in de praktijk.

Opbouw Masteropleidingen

Wij bieden verschillende mogelijkheden om te starten met een Masteropleiding. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een volledige, erkende Master of alleen het eerste jaar van een Master. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een kortere Professional Master, specifiek gericht op een bepaald onderwerp of een losse Masterclass.
 
Diverse Masteropleidingen die NIBE-SVV aanbiedt worden uitgevoerd namens onze partner als accreditatiehouder. Waar dit van toepassing is, vermelden wij dit op de opleidingspagina. Je ontvangt dan ook van deze partner het officieel door de overheid erkende getuigschrift.

Waar je ook start, alles sluit naadloos op elkaar aan en is mogelijk te combineren in een vervolgstudie met vrijstelling. In het schema hieronder zie je hoe je vanuit een Masterclass of Professional Master mogelijk kunt doorstromen.

Bepaal zelf je studietempo

Onze Masteropleidingen en programma’s zijn opgebouwd uit verschillende Masterclasses, die je telkens per stuk afrondt. In deze losse Masterclasses kun je je heel gericht verdiepen in een onderwerp waar je op dat moment meer kennis van nodig hebt. Bovendien kun je zo in je eigen tempo bouwen aan het totaal aantal Masterclasses voor de volledige Master.

Duur en opzet van een volledige Masteropleiding

Kies je voor een volledige Masteropleiding? Deze opleidingen bestaan uit 2 fases en zijn in de vorm van Masterclasses opgebouwd met een Kernprogramma en een Topprogramma. In fase 1 van de opleiding volg je het Kernprogramma met daarin 4 Masterclasses gericht op de kern van je opleiding. In fase 2 volg je het Topprogramma met daarin 2 vastgestelde Masterclasses en een keuzemasterclass. Je sluit de opleiding af met een praktijkopdracht en een afstudeeropdracht. Als je alle onderdelen succesvol hebt afgerond ontvang je het wettelijk erkende getuigschriften mag je de Master titel gebruiken.

Duur en opzet van een Professional Master en Masterclass

Een Professional Master is samengesteld programma bestaande uit meerdere Masterclasses rondom een bepaald thema. De duur van een Professional Master varieert van 6 tot 12 maanden. Omdat een Professional Master een programma is van een volledige Masteropleiding, kun je na afronding van het programma doorstromen naar de volledige opleiding. De duur van een Masterclass is 3 maanden.

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.