Ontwikkel je kennis over compliance

Voor de financieel professional van nu zijn kennis en kunde op het gebied van compliance onmisbaar. De laatste jaren hebben de overheid en financieel toezichthouders immers steeds meer regels opgelegd aan financiële instellingen. Hiermee hopen zij de integriteit van het financiële stelsel te bevorderen en nieuwe financiële schandalen te voorkomen. NIBE-SVV helpt je om mee te bewegen in dit veranderende vakgebied en te kunnen (blijven) voldoen aan de wet- en regelgeving. Dat doen we niet alleen met onze opleidingen, maar ook met relevante informatie in de vorm van een whitepaper en webinar.

Relevante opleidingen op het gebied van compliance

Wil je je verder ontwikkelen op het gebied van compliance? Dan ben je bij NIBE-SVV aan het juiste adres. Wij bieden een breed aanbod aan compliance-opleidingen voor zowel de beginnend financieel dienstverlener als de ervaren vakspecialist. Hieronder lichten we een aantal van onze populaire compliance-opleidingen voor je uit. Een compleet overzicht vind je hier.

Inleiding Customer Due Diligence (CDD)

De training Inleiding Customer Due Diligence is speciaal ontwikkeld voor iedereen in de financiële sector (banken, verzekeraars, intermediairs) die klantcontact heeft en die bekend moet zijn met de bepalingen van de Wwft.

DAC6, Regels voor het Melden van Grensoverschrijdende Transacties

Deze online training bereidt je in korte tijd voor op de richtlijn DAC6, die op 1 januari 2021 ingaat. Deze richtlijn heeft als doel internationale belastingontwijking tegen te gaan en stelt daarom eisen aan jou als financieel dienstverlener, zoals het melden van potentieel frauduleuze constructies.

Inleiding Fraudebeheersing Verzekeringsbedrijf

In de opleiding Inleiding Fraudebeheersing Verzekeringsbedrijf maak je kennis met diverse vormen van fraude, zowel intern, extern als digitaal. Je raakt bekend met risicofactoren die tot fraude kunnen leiden en weet welke onderzoeksmethoden je kunt benutten.

CCO: Introductie Compliance

In de module CCO: Introductie Compliance doe je veel basiskennis op van wet- en regelgeving omtrent de compliancefunctie en ga je in op de taken en verantwoordelijkheden van de compliance officer. Je krijgt inzicht in de verplichtingen die de wet- en regelgeving van je vraagt en leert dit vertalen naar je eigen organisatie.

Certified Compliance Officer (CCO)

De opleiding Certified Compliance Officer (CCO) leidt je op tot volwaardig compliance officer. Je zorgt ervoor dat het bedrijf en zijn medewerkers gedragsregels naleven. Zo voorkom je wettelijke of regulatieve sancties en reputatieverlies. Daarnaast lever je een strategische bijdrage aan de ontwikkeling en implementatie van het compliancebeleid van de onderneming.

Blijf actueel

Ben je werkzaam als compliance officer of als functionaris betrokken bij compliancetaken? Dan is het van belang dat je tijdig op de hoogte bent van nieuwe thema’s zoals duurzaamheid en wil je doorlopend je compliancekennis en -vaardigheden op peil houden. Met de volgende korte programma’s actualiseer je aantoonbaar je compliancekennis, zo blijf je de gesprekspartner voor jouw organisatie.

Heb je vragen? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze compliance-opleidingen of heb je een andere vraag? Onze opleidingsadviseurs helpen je graag. Bel 035 - 7 506 155 of vul ons contactformulier in.

Compliance-opleidingen

Ben je op zoek naar een training compliance, Wwft of fraudebeheersing? Bij ons vind je een breed praktijkgericht aanbod.

Bekijk het aanbod

Webinar compliance

Wat zijn de trends en ontwikkelingen op het gebied van compliance? En wat betekent dat voor jouw werkzaamheden? Kom erachter tijdens ons webinar op 5 oktober 2020.

Aanmelden webinar

Whitepaper compliance

De samenleving stelt nu en in de toekomst nieuwe eisen aan de compliance-professional. Lees er alles over in onze gratis whitepaper ‘Compliance in een nieuw perspectief’

Whitepaper aanvragen

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Ontwikkel jezelf met STAP

Met deze subsidieregeling van de overheid volg je opleidingen tot €1.000,- kosteloos óf krijg je €1.000,- korting. Voor welke opleiding vraag jij STAP-subsidie aan?