Examens
DSI

NIBE-SVV heeft een compleet overzicht aan DSI-opleidingen en DSI-examens voor deskundigen, werkzaam in de financiële dienstverlening. Wanneer u voldoet aan de door DSI gestelde eisen op het gebied van deskundigheid, integriteit en werkervaring, komt u in aanmerking voor registratie in het openbare DSI-register. Bekijk hieronder het volledige aanbod aan DSI-examens.

Meer over Examens DSI


NIBE-SVV heeft een compleet overzicht aan DSI-opleidingen en DSI-examens voor deskundigen, werkzaam in de financiële dienstverlening. Wanneer u voldoet aan de door DSI gestelde eisen op het gebied van deskundigheid, integriteit en werkervaring, komt u in aanmerking voor registratie in het openbare DSI-register.

DSI-opleidingen en -examens conform ESMA-eisen per 3 januari 2018

Voor het zelfstandig informeren en adviseren over beleggingen gelden met ingang van 3 januari 2018 nieuwe vakbekwaamheidseisen. Deze heeft ESMA vanuit MiFID II geformuleerd. Om aan de eisen te kunnen voldoen heeft NIBE-SVV samen met DSI nieuwe opleidingen en examens ontwikkeld. De AFM ondersteunt dit aanbod.

Opleiding- en examenaanbod voor DSI-registers

Een DSI-registratie biedt vele voordelen voor uw cliënt én u, de financiële professional. Zo bent u vindbaar in het openbare DSI-register. Hiermee toont u aan te voldoen aan de wettelijke normen en gedragscode rond financieel advies én dat uw integriteit en expertise DSI-waardig zijn beoordeeld. Een gezonde basis voor vertrouwen.

NIBE-SVV biedt DSI-geaccrediteerde examens op HBO-werk- en -denkniveau, waarbij ingegaan wordt op professionele verantwoordelijkheid, ethische en integriteitsdilemma’s en voor uw functie relevante aspecten.

Demo vragen ESMA examens 

Om u een beeld te geven van het type vragen dat u kunt verwachten op het examen vindt u hier een aantal representatieve demo vragen.

Volledig naar uw wens

De examens van NIBE-SVV worden aangeboden op diverse onderwijsniveaus; het aanbod varieert van MBO- en HBO- tot Masterniveau. NIBE-SVV  biedt ook voor examens een maatwerktraject conform uw wensen.  Ook biedt NIBE-SVV de mogelijkheid examens inhouse te laten toetsen. Uw medewerkers kunnen de examens dan gewoon bij u op kantoor afleggen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze ervaren accountmanagers via 035 – 750 61 57.

Bekijk hier het examenreglement.

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

035 200 4604 06 826 586 44

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:

Onze website maakt gebruik van cookies.