Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

Meer weten over compliance?

Lees er alles over in onze whitepaper ‘Compliance in een nieuw perspectief’

Houd je je als financieel dienstverlener bezig met compliance? Of ga je je daarmee bezighouden? Dan is onze gratis whitepaper ‘Compliance in een nieuw perspectief’ zeer interessant voor jou. Vraag hem hieronder aan.

WHITEPAPER AANVRAGEN

De compliance-professional: hoeder van de financiële belangen van een klant

Bij compliance draait alles om het kennen én kunnen toepassen van regels. Maar er is meer dan dat. De samenleving stelt nu en in de toekomst nieuwe eisen aan de compliance-professional. Uitsluitend het lijstje met verplichtingen afvinken volstaat niet meer. De compliance-professional moet zich nadrukkelijk opwerpen als hoeder van de financiële belangen van de klant.

Werk vanuit het hart, niet vanuit het wetboek

De aangescherpte eisen en verwachtingen vragen om een nieuw bewustzijn. De compliance-professional van nu werkt niet vanuit het wetboek, maar vanuit het hart. Dat is dan ook de kern van onze whitepaper. Daarin vind je artikelen van Silvia Janssen. Zij is econome, trainster en compliance-adviseur en helpt mensen in de financiële sector bij het verruimen van hun bewustzijn.

Welke onderwerpen komen aan de orde?

In onze whitepaper komen de volgende onderwerpen aan de orde:
  • Compliance vraagt om meer bewustzijn
  • Zorgplichten bij robo-advies
  • Doorlopende zorgplicht
  • Het adviesberoep in de betekeniseconomie
  • Zo werkt de AVG
  • De zorgplicht – wat moet het mkb ermee?
  • De 7 wetten van compliance
  • Onze training Compliance voor financieel adviseurs

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Ontwikkel jezelf met STAP

Met deze subsidieregeling van de overheid volg je opleidingen tot €1.000,- kosteloos óf krijg je €1.000,- korting. Voor welke opleiding vraag jij STAP-subsidie aan?