Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

Meer weten over compliance?

Lees er alles over in onze whitepaper ‘Compliance in een nieuw perspectief’

Houd je je als financieel dienstverlener bezig met compliance? Of ga je je daarmee bezighouden? Dan is onze gratis whitepaper ‘Compliance in een nieuw perspectief’ zeer interessant voor jou. Vraag hem hieronder aan.

WHITEPAPER AANVRAGEN

De compliance-professional: hoeder van de financiële belangen van een klant

Bij compliance draait alles om het kennen én kunnen toepassen van regels. Maar er is meer dan dat. De samenleving stelt nu en in de toekomst nieuwe eisen aan de compliance-professional. Uitsluitend het lijstje met verplichtingen afvinken volstaat niet meer. De compliance-professional moet zich nadrukkelijk opwerpen als hoeder van de financiële belangen van de klant.

Werk vanuit het hart, niet vanuit het wetboek

De aangescherpte eisen en verwachtingen vragen om een nieuw bewustzijn. De compliance-professional van nu werkt niet vanuit het wetboek, maar vanuit het hart. Dat is dan ook de kern van onze whitepaper. Daarin vind je artikelen van Silvia Janssen. Zij is econome, trainster en compliance-adviseur en helpt mensen in de financiële sector bij het verruimen van hun bewustzijn.

Welke onderwerpen komen aan de orde?

In onze whitepaper komen de volgende onderwerpen aan de orde:
  • Compliance vraagt om meer bewustzijn
  • Zorgplichten bij robo-advies
  • Doorlopende zorgplicht
  • Het adviesberoep in de betekeniseconomie
  • Zo werkt de AVG
  • De zorgplicht – wat moet het mkb ermee?
  • De 7 wetten van compliance
  • Onze training Compliance voor financieel adviseurs

Be relevant, keep the change

5 oktober nieuwe webinar

Compliance: over Richtlijnen, Risico's en Red Flags

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.