Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

De verwachte ontwikkelingen van de financiële sector

De ontwikkelingen binnen de financiële sector gaan zó snel, het is amper bij te benen. Wat speelt er precies binnen dit vakgebied? En wat kunnen we nog meer verwachten? Lees het rustig na in onze whitepaper De financiële sector van morgen begint vandaag. Vraag hem hieronder aan:

Whitepaper aanvragen

De toekomst van de financiële dienstverlening staat niet voor de deur, maar is eigenlijk al begonnen. In deze whitepaper kijken we met een deskundige blik naar vandaag en naar morgen. Maar dat niet alleen. We helpen je ook op weg om als financieel dienstverlener klaar te zijn voor de toekomst.

Kenners kijken vooruit

Banken hebben plaatsgemaakt voor IT-bedrijven, bankiers zijn IT-specialisten. Geld bestaat niet meer in munt- of briefjesvorm. Sciencefiction? Nu nog wel. Maar in de nabije toekomst misschien niet meer. Lees in het eerste hoofdstuk van onze whitepaper hoe ingrijpend de financiële sector volgens kenners gaat veranderen.

Verandering is nu de norm

Nieuwe ontwikkelingen schudden de financiële sector op. Regels en wetten veranderen, maar vooral de digitalisering heeft een enorme impact. Banen verdwijnen of staan op de tocht, FinTech-bedrijven staan op en ruiken hun kans. Wat speelt er nu allemaal? In hoofdstuk 2 zetten we het op een rij.

Tips voor duurzaam succes

Met een weergave van het heden en een schets van de toekomst ben je er als financieel dienstverlener nog niet. Waar het vooral om draait: hoe word je ‘future proof’? Het antwoord op deze vraag mag in deze whitepaper natuurlijk niet ontbreken. In het derde en laatste hoofdstuk vind je tips waarmee je concreet uit de voeten kunt.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!