Ondernemerschap in de Verzekeringsbranche

De verzekeringsbranche verandert. Hoe gebruikt u de kwaliteiten leiderschap, vakmanschap en stuurmanschap in de verzekeringsbranche van nu? Ontdek het in onze nieuwe whitepapers ‘Ondernemerschap in de Verzekeringsbranche’. Vul het aanvraagformulier hieronder in en u ontvangt de whitepaper(s) in uw mailbox.

 

Online payment
Step 1
Step 2
Vul je geboortedatum in, bijvoorbeeld: 01-01-1970.
Step 3
U kunt de opleiding ineens of in termijnen betalen. De termijnen worden verdeeld over de duur van uw opleiding.
Ga je de training of opleiding zelf betalen? Dan worden de kosten per automatische incasso afgeschreven. Hieronder kun je kiezen in hoeveel termijnen. Gaat je werkgever betalen? Dan ontvangt hij de factuur.
Step 3 Company
Vul het betalingskenmerk van je werkgever in (dit kan bijvoorbeeld een PO nummer, ordernummer of inkoopnummer zijn).
Vul het benodigde IBAN in. Je kunt je IBAN teruglezen op je bankpasje, rekeningafschrift of in het scherm van internetbankieren. Je kunt je IBAN ook online opvragen via www.ibanzoeken.nl.
Step 3 Company address
Vul hier de adresgegevens van je werkgever in.
Step 3 Company invoice
Step 3 Personal
Vul het benodigde IBAN in. Je kunt je IBAN teruglezen op je bankpasje, rekeningafschrift of in het scherm van internetbankieren. Je kunt je IBAN ook online opvragen via www.ibanzoeken.nl.
Step 3 Personal address
Step 3: Material address
Confirmation step

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: De vernieuwing van zorgplicht

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.