WFT OPLEIDINGEN EN EXAMENS

WFT OPLEIDINGEN EN EXAMENS

Compleet aanbod Wft- en Wft-PE-opleidingen

Ben je klantmedewerker? Dan moet je volgens de Wet op het financieel toezicht (Wft) altijd actueel en aantoonbaar vakbekwaam zijn. Heb je ook een adviserende rol, dan moet je daarnaast altijd de voorgeschreven Wft-diploma’s in je bezit hebben. Voor elk Wft-diploma én voor de verplichte Wft-permanente educatie (Wft-PE) bieden wij geactualiseerde opleidingen en examens. Maak je keuze en voldoe snel én voordelig aan de Wft-eisen. En wil je gemakkelijk op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in je vakgebied? Probeer dan onze tool, Wft Triple A. De leukste, meest praktische manier om voor de Wft aantoonbaar permanent actueel (Wft PA) te zijn én te blijven.

Wft-opleidingen

Ben je financieel adviseur? Dan geldt voor jou een Wft-diplomaplicht. Een consument moet er immers op kunnen vertrouwen dat je adviezen zijn gebaseerd op de vereiste actuele kennis en vaardigheden. Alle klantmedewerkers die adviezen geven over financiële producten zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, pensioenen en hypothecaire kredieten moeten aan deze plicht voldoen. Wij hebben een groot aanbod Wft-opleidingen. Die kun je gemakkelijk combineren met een drukke baan en je privéleven. Je kunt bij ons namelijk kiezen uit verschillende studievarianten: klassikale lessen overdag, in de avond of op zaterdag, en ook e-learning. Bekijk onze Wft-opleidingen

Wft- en Wft-PE-examens

Je kunt bij ons voor elk Wft-(PE-)examen terecht. De examens worden jaarlijks op 1 april geactualiseerd. In de maanden daaraan voorafgaand doen wij dat ook met onze opleidingen. Zo sluiten ze altijd aan op de examens. Geïnteresseerd? Bekijk onze Wft-examens.

Wft-PE-opleidingen en -examens

Moet je aan je Wft-PE-verplichting voldoen? Ook daarvoor hebben wij de juiste opleidingen en examens. Bekijk ons aanbod.
Met het succesvol afleggen van (een) PE-examen(s) toon je eenmaal per PE-periode aan dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de markt en dat je je klanten op basis daarvan deskundig kunt adviseren. De PE-periodes zijn als volgt:

  • PE-periode — 1 april 2022 t/m 31 maart 2025
  • PE-periode — 1 april 2025 t/m 31 maart 2028

Wft-tool

Om te controleren of jij een PE-examen moet afleggen op dit moment om je adviesbevoegdheid te behouden is er de Wft-tool. Bekijk deze tool hier.

Permanent Actueel

Je bent klantmedewerker in de financiële dienstverlening en moet permanent actueel vakbekwaam zijn. Dat betekent dat je altijd op de hoogte moet zijn van actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied. Hoe kun je dat heel gemakkelijk doen? Met de handige, slimme tool die NIBE-SVV heeft ontwikkeld: de Wft Triple A. Gebruik die – als medewerker of als bedrijf in de financiële dienstverlening – en je bent Altijd Aantoonbaar Actueel vakbekwaam. Probeer onze tool gratis. Of neem meteen een abonnement. En ontdek de voordelen, zoals de flinke korting op onze Wft-PE-opleidingen. Lees meer over onze Wft Triple A.

Maatwerk en advies

Onze Wft- en Wft-PE-opleidingen zijn ook prima op maat te volgen. Daarbij stemmen wij het programma graag af op je eigen manieren van werken en specifieke diensten of dienstverlening. Te denken valt aan extra aandacht voor digitale advisering. Interesse? Neem dan contact op met je accountmanager. Je kunt natuurlijk ook met ons bellen via 035 - 7 506 157 of een mail sturen naar incompany@nibesvv.nl. Een van onze experts komt vervolgens graag vrijblijvend bij je langs om samen met jou de mogelijkheden te verkennen.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!