WFT OPLEIDINGEN EN EXAMENS

Als klantmedewerker moet u volgens de Wet op het financieel toezicht (Wft) altijd actueel en aantoonbaar vakbekwaam zijn. Adviseert u klanten? Dan moet u daarnaast altijd in het bezit zijn van de voorgeschreven Wft-diploma’s. Voor elk Wft-diploma én voor de verplichte Wft-permanente educatie (Wft-PE) bieden wij geactualiseerde opleidingen en examens. Maak uw keuze en voldoe snel én voordelig aan de Wft-eisen. En wilt u gemakkelijk op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in uw vakgebied? Probeer dan onze tool, Wft Triple A. De leukste, meest praktische manier om voor de Wft aantoonbaar permanent actueel (Wft PA) te zijn én te blijven.
 
Wft PE-opleidingen Wft PE-examens
NIBE-SVV biedt opleidingen voor alle Wft-diploma’s én Wft-PE-opleidingen voor de verplichte permanente educatie. Bij ons studeert u voordelig én flexibel. Denk daarbij aan korte examentrainingen, e-learning en klassikale trainingen overdag, in de avond of op zaterdag.
 
Voor alle verplichte Wft PE-examens kunt u terecht bij NIBE-SVV. Ze worden gemaakt onder toezicht van het CDFD en zijn altijd actueel. Ook is het mogelijk om bij ons examentrainingen te doen. Wij bieden bovendien examenlocaties in het Gehele land.
Bekijk onze Wft PE-opleidingen Bekijk onze Wft PE-examens
  Examen Wft PE Adviseur Basis
Wft PE Adviseur Consumptief Krediet Examen Wft PE Adviseur Consumptief Krediet
Wft PE Adviseur Hypothecair Krediet Examen Wft PE Adviseur Hypothecair Krediet
Wft PE Adviseur Inkomen Examen Wft PE Adviseur Inkomen
Wft PE Adviseur Pensioen Examen Wft PE Adviseur Pensioen
Wft PE Advis. Schadeverz. Particulier Examen Wft-PE Adv. Schadeverz. Particulier 
Wft PE Advis. Schadeverz. Zakelijk Examen Wft PE Advis. Schadeverz. Zakelijk
Wft PE Adviseur Vermogen Examen Wft PE Adviseur Vermogen
Wft PE Adviseur Zorgverzekering Examen Wft PE Adviseur Zorgverzekering
   
Alle opleidingen Alle examens
   

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Actualiteiten sociale zekerheid

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.