Compleet aanbod Wft- en Wft-PE-opleidingen

Bent u klantmedewerker? Dan moet u volgens de Wet op het financieel toezicht (Wft) altijd actueel en aantoonbaar vakbekwaam zijn. Heeft u ook een adviserende rol, dan moet u daarnaast altijd de voorgeschreven Wft-diploma’s in uw bezit hebben. Voor elk Wft-diploma én voor de verplichte Wft-permanente educatie (Wft-PE) bieden wij geactualiseerde opleidingen en examens. Maak uw keuze en voldoe snel én voordelig aan de Wft-eisen. En wilt u gemakkelijk op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in uw vakgebied? Probeer dan onze tool, Wft Triple A. De leukste, meest praktische manier om voor de Wft aantoonbaar permanent actueel (Wft PA) te zijn én te blijven.

Wft-opleidingen

Bent u financieel adviseur? Dan geldt voor u een Wft-diplomaplicht. Een consument moet er immers op kunnen vertrouwen dat uw adviezen zijn gebaseerd op de vereiste actuele kennis en vaardigheden. Alle klantmedewerkers die adviezen geven over financiële producten zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen, pensioenen en hypothecaire kredieten moeten aan deze plicht voldoen. Wij hebben een groot aanbod Wft-opleidingen. Die kunt u gemakkelijk combineren met een drukke baan en uw privéleven. U kunt bij ons namelijk kiezen uit verschillende studievarianten: klassikale lessen overdag, in de avond of op zaterdag, en ook e-learning. Bekijk onze Wft-opleidingen

Wft- en Wft-PE-examens

U kunt bij ons voor elk Wft-(PE-)examen terecht. De examens worden jaarlijks op 1 april geactualiseerd. In de maanden daaraan voorafgaand doen wij dat ook met onze opleidingen. Zo sluiten ze altijd aan op de examens. Geïnteresseerd? Bekijk onze Wft-examens.

Wft-PE-opleidingen en -examens

Moet u aan uw Wft-PE-verplichting voldoen? Ook daarvoor hebben wij de juiste opleidingen en examens. Bekijk ons aanbod.
Met het succesvol afleggen van (een) PE-examen(s) toont u eenmaal per PE-periode aan dat u op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de markt en dat u uw klanten op basis daarvan deskundig kunt adviseren. De PE-periodes zijn als volgt:

  • PE-periode — 1 april 2019 t/m 31 maart 2022
  • PE-periode — 1 april 2022 t/m 31 maart 2025

Permanent Actueel

U bent klantmedewerker in de financiële dienstverlening en moet permanent actueel vakbekwaam zijn. Dat betekent dat u altijd op de hoogte moet zijn van actuele ontwikkelingen op uw vakgebied. Hoe kunt u dat heel gemakkelijk doen? Met de handige, slimme tool die NIBE-SVV heeft ontwikkeld: de Wft Triple A. Gebruik die – als medewerker of als bedrijf in de financiële dienstverlening – en u bent Altijd Aantoonbaar Actueel vakbekwaam. Probeer onze tool gratis. Of neem meteen een abonnement. En ontdek de voordelen, zoals de flinke korting op onze Wft-PE-opleidingen. Lees meer over onze Wft Triple A.

Maatwerk en advies

Onze Wft- en Wft-PE-opleidingen zijn ook prima op maat te volgen. Daarbij stemmen wij het programma graag af op uw eigen manieren van werken en specifieke diensten of dienstverlening. Te denken valt aan extra aandacht voor digitale advisering. Interesse? Neem dan contact op met uw accountmanager. U kunt natuurlijk ook met ons bellen via 035 - 7 506 157 of een mail sturen naar incompany@nibesvv.nl. Een van onze experts komt vervolgens graag vrijblijvend bij u langs om samen met u de mogelijkheden te verkennen.

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.