Alle afleveringen

De Vooruitkijkers – Opleiding Wki Incasso Basis

Veel mensen hebben een negatief beeld bij incassodienstverleners, zo ook podcastpresentator Karel Zwaan. Onterecht, zegt Robbert Goossens, secretaris van Stichting NowID. Karel vraagt in deze 2e podcastaflevering van ‘De Vooruitkijkers’ aan Robbert hoe de dienstverlening dan wel in elkaar steekt.  

Volgens Robbert ben je als incassomedewerker vooral mediator. En ga je in gesprek om er samen uit te komen. Naar aanleiding van de Wet kwaliteit incassodienstverlening (Wki) die op 1 april 2024 ingaat ontwikkelde de gepassioneerde jurist samen met NIBE-SVV de opleiding Wki Incasso Basis. Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die al als incassodienstverlener werkt, maar ook voor mensen die willen weten of het werk iets voor ze is.  

Benieuwd naar het hele gesprek? Klik dan hieronder om de podcast te beluisteren.

Aflevering 2: Opleiding Wki Incasso Basis

Gast: Robbert Goossens

Vooruitkijker Robbert Goossens

Deze bezige bij is mede-eigenaar van Mariënbergh Incasso Services B.V., jurist bij Trust and Law Legal Services B.V. en Secretaris van NowID. Robbert vliegt juridische vraagstukken als topsporter aan, om zo het hoogst haalbare te bereiken. Niet zo gek, want hij is meervoudig Nederlands kampioen sabel (schermen). Samen met NIBE-SVV ontwikkelde hij de opleiding Wki Incasso Basis om zo zijn indrukwekkende kennis over te dragen aan (toekomstige) incassomedewerkers.

Meer over de opleiding Wki Incasso Basis

Denk je na het beluisteren van deze podcastaflevering: ja, ik ben benieuwd naar de opleiding? Bekijk dan nu meer informatie en kies jouw startperiode uit.

Opleiding Wki Incasso Basis

Mis niets van de podcast

Wil je als allereerste op de hoogte zijn van een nieuwe podcast, de gasten en onderwerpen? Schrijf je in voor ‘De Vooruitkijkers’ e-mailupdate. Daarmee krijg je iedere maand een spiksplinternieuwe aflevering direct in je inbox. 

Over NIBE-SVV