Alle afleveringen

De Vooruitkijkers – Opleiding Arbeidsdeskundige Aspecten in de Letselschaderegeling

Letselschade, een onderwerp waar we het liefst niet bij stilstaan. Toch kan het ons allemaal treffen, van een ongeluk met langdurige gevolgen tot het verlies van onze mogelijkheden om te werken. In deze situaties komen we terecht in een complexe wereld van verzekeraars, advocaten en hulpverleners.

Presentator Karel Zwaan duikt samen met Tineke Grimm, ervaren arbeidsdeskundige en trainer, in de fascinerende wereld van arbeidsdeskundigen. Tineke neemt je mee in haar werk om slachtoffers bij te staan in hun herstel- en re-integratieproces. Ze legt uit hoe arbeidsdeskundigen cruciaal zijn voor het vinden van een nieuw evenwicht in het leven van slachtoffers, door zowel naar financiële als menselijke aspecten te kijken.

Benieuwd geworden? Beluister nu het boeiende gesprek tussen Karel Zwaan en Tineke Grimm.

Aflevering 3: Opleiding Arbeidsdeskundige Aspecten in de Letselschaderegeling

Gast: Tineke Grimm
 

Vooruitkijker Tineke Grimm

Maak kennis met Tineke Grimm, een ervaren arbeidsdeskundige en trainer met diepgaande expertise in letselschade en re-integratie. Na een succesvolle loopbaan als arbeidsdeskundige begon ze in 2013 haar eigen trainingsbureau. Recent bundelde ze haar krachten met NIBE-SVV om haar impact verder uit te breiden. Tineke staat bekend om haar praktische, doelgerichte lessen die deelnemers voorbereiden op de uitdagingen van een arbeidsdeskundige in de letselschade. Haar empathische en mensgerichte aanpak helpt mensen perspectief en hoop te vinden in uitdagende

Meer over de opleiding Arbeidsdeskundige Aspecten in de Letselschaderegeling

Ben je geïnspireerd geraakt na het luisteren van deze podcast? Ontdek meer over de opleiding en schrijf je in. Bovendien komen er nieuwe opleidingen voor arbeidsdeskundigen in het najaar van 2024 online, specifiek gericht op het bieden van hoop en perspectief aan letselschadeslachtoffers. Tip: schrijf je in voor de Nieuwsbreak en ontvang alle updates over nieuwe opleidingen als eerste in je inbox.

Opleiding Arbeidsdeskundige Aspecten in de Letselschaderegeling

Altijd op de hoogte van de podcast ‘De Vooruitkijkers’

Blijf op de hoogte van de nieuwste podcasts, gasten en onderwerpen. Schrijf je nu in voor ‘De Vooruitkijkers’ e-mailupdate en ontvang een mailtje zodra een gloednieuwe aflevering voor je klaarstaat.

Over NIBE-SVV