Personenschade Licht Letsel: Personenschaderegeling

Module uit de Leergang Personenschade Licht Letsel

Studiebelasting

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 1.840,50

Duur

1 maand

Eerstvolgende startdatum

27-10-2020
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met deze opleiding krijgt u in korte tijd inzicht in het proces van personenschaderegeling bij licht letsel. De praktijkgerichte insteek zorgt dat u wat u leert direct kunt toepassen in de praktijk. Zo legt u op een efficiënte manier een brede basis binnen het gebied van personenschade. Na afloop kunt u letselschades beoordelen, schade vaststellen en de behandeling uitvoeren. Deze opleiding is onderdeel van de complete Leergang Personenschade Licht Letsel.

Vrijstellingen

Deze opleiding kunt u inbrengen in de volledige Leergang Personenschade Licht Letsel van NIBE-SVV. De leergang is opgezet en wordt geactualiseerd in nauw overleg met de Adviesraad Leergangen Letselschade.

Doelgroep

Deze opleiding is ontwikkeld voor belangenbehartigers, schadebehandelaars of -regelaars met als focus personenschade licht letsel. U bent werkzaam bij een aansprakelijkheids- of rechtsbijstandverzekeraar, schaderegelings- of expertisebureau, makelaar of tussenpersoon.

Doel en opzet

Doel van de opleiding is dat u kennis, inzicht en vaardigheden ontwikkelt die u nodig heeft om het proces van personenschaderegeling bij licht letsel succesvol te doorlopen. Allereerst richt u zich op schadebehandeling. Hierbij komen onderwerpen aan bod als de betrokken partijen, gedragsregels en richtlijnen. Ook medische aspecten komen aan bod. Denk aan basiskennis over licht letsel en uw samenwerking met de medisch adviseur. U gaat daarnaast dieper in op de schade zelf, waaronder arbeidsongeschiktheid. De bijeenkomsten worden verzorgd door ervaren praktijkdocenten en zijn zeer praktijkgericht en toegankelijk.

Wilt u verder studeren en de complete Leergang Personenschade Licht Letsel volgen? Dan dient u eerst de module Aansprakelijkheid en schadebehandeling te volgen.

Vooropleiding

Wij gaan ervan uit dat u minimaal MBO-werk- en -denkniveau heeft. Ook bouwen wij voort op algemene kennis van financiële dienstverlening.

Studiebelasting en duur

Gemiddeld duurt het programma 1 maand. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 7 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit.

U maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de studie nodig heeft.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Examen en certificaat

U sluit deze opleiding af met een digitaal examen. Behaalt u een voldoende? Dan ontvangt u het certificaat ‘Personenschade Licht Letsel: Personenschaderegeling’ van NIBE-SVV.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Schadebehandeling
  • Medische aspecten
  • Schade bij licht letsel
Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opleidingsvarianten

U volgt de opleiding in de klassikale variant. Bij deze variant volgt u bijeenkomsten, ondersteund door een online leeromgeving. De bijeenkomsten worden in een dagvariant aangeboden. De opleiding omvat 3 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 1.359,-
Studiemateriaal
€ 159,-
Examenkosten
€ 159,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 75,-
Locatiekosten
€ 88,50
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.840,50

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Optioneel studieboek

Als u kiest voor een e-learning ontvangt u een digitaal tekstboek. Een papieren studieboek kunt u optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 9% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van btw als u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Buiten het klaslokaal

Wist je dat we ook buiten onze opleidingen bouwen aan een krachtige financiële sector? Ook buiten het klaslokaal houden wij je op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen je vakgebied.