Training Personenschade Licht Letsel: Interculturele Communicatie

Module uit de Leergang Personenschade Licht Letsel

Niveau

Vakopleidingen

Vakgebied
Opleidingsvariant

Dag

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
vraag advies aan

Algemeen

Door technologische en economische ontwikkelingen wordt de wereld steeds kleiner en komen we vaker in aanraking met andere culturen. Hierdoor wordt kennis van de invloed van cultuur op communicatie belangrijker, Ook voor u als financieel professional. U wilt immers ook klanten met een andere culturele achtergrond optimaal van dienst kunnen zijn. Daarvoor is het belangrijk dat u effectief met hen kunt communiceren, zodat u elkaar goed begrijpt. Met deze korte, praktijkgerichte training ontwikkelt u de vaardigheden die dit mogelijk maken.

Doelgroep

U wilt succesvol leren omgaan met diversiteit. U wilt professioneel en effectief kunnen communiceren met mensen uit niet-westerse culturen. Dan is deze korte training zeer geschikt voor u. De training is tevens onderdeel van de Leergang Personenschade Licht Letsel.

Vooropleiding

Wij gaan uit van minimaal MBO-werk- en -denkniveau. Houd er ook rekening mee dat deze training voortborduurt op algemene kennis van de financiële dienstverlening zoals aangeboden in Wft-modules.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van de meest actuele literatuur van veruit de hoogste kwaliteit.

U heeft toegang tot onze unieke online leeromgeving. Deze biedt u alles wat u nodig heeft om snel, eenvoudig en efficiënt te studeren.

Doel en opzet

Met deze training ontwikkelt u kennis, inzicht en vaardigheden die u nodig heeft om succesvol en efficiënt te communiceren met niet-westerse mensen. Daarvoor traint u vaardigheden en neemt u kennis van diverse richtlijnen. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere: cultuur van niet-westerse allochtonen, kinderen van migranten en vooroordelen. Van uw ervaren docent krijgt u praktische tips voor bijvoorbeeld taalgebruik en huisbezoeken.

Studiebelasting en duur

De training bestaat uit 1 dag. Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 8 uur.

Vrijstellingen

Deze training kunt u inbrengen in de volledige Leergang Personenschade Licht Letsel van NIBE-SVV. De leergang is opgezet en wordt geactualiseerd in nauw overleg met de Adviesraad Leergangen Letselschade.

Studieprogramma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Cultuur van niet-westerse allochtonen
  • Kinderen van migranten
  • Waarnemen, hoe zien wij elkaar
  • Vooroordelen
  • Tips voor goed taalgebruik
  • Tips voor huisbezoek

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvangt u het bewijs van deelname ‘Personenschade Licht Letsel: Interculturele Communicatie’ van NIBE-SVV.

Lesplanning

Lesplanning

Deze training bestaat uit 1 dag. De bijeenkomst is van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Wilt u in 2017 of in 2018 starten met deze opleiding?

Ieder jaar actualiseren wij het opleidingsaanbod. Hieronder ziet u de opleiding die start in 2018. Nu starten? Klik dan op Start in 2017.

Start in 2017
Close

Wilt u in 2017 of in 2018 starten met deze opleiding?

Iedere jaar actualiseren wij het opleidingsaanbod. Het studieprogramma van een opleiding kan bijvoorbeeld herzien worden. Hieronder kunt u met behulp van de knoppen aangeven of u de opleidingsvariant in 2017 of in 2018 wilt bekijken.

Personenschade Licht Letsel: Interculturele Communicatie

Startmaand Variant Dag Locatie
07-02-2018 Dag Dinsdag Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
06-06-2018 Dag Dinsdag Utrecht
Voor vragen over deze opleiding kunt u 035 750 61 55 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.
 
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten € 575,-
Trainingsmateriaal € 30,-
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 659,50

Kostenspecificatie

Trainingskosten: € 575,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten zijn € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangements­kosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten zijn € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- (excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Master­opleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. 

Losse examens zijn vrijgesteld van u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Beoordelingen
Download brochureDirect inschrijven

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

035 200 4604 06 826 586 44

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Onze website maakt gebruik van cookies.