Training Personenschade Licht Letsel: 
Communicatieve Vaardigheden

Niveau

Vakopleidingen

Vakgebied
Opleidingsvariant

Dag


Algemeen

Vaardigheden spelen een steeds grotere rol binnen de branche. Uw houding en gedrag als financieel professional zijn erg belangrijk. Hiermee oefent u namelijk invloed uit op vele processen. U stuurt en beheerst ze. Zo is het belangrijk dat u schriftelijk en mondeling helder communiceert met alle betrokken partijen, dat u informatie juist verwerkt en ordent, en dat u stevig in uw schoenen staat bij onderhandelingen. In deze korte, praktijkgerichte training werkt u aan de communicatieve vaardigheden die hiervoor onmisbaar zijn.

Doelgroep

U bent een (aankomend) schadebehandelaar of acceptant en u wilt graag op een snelle, effectieve en praktijkgerichte manier uw communicatieve vaardigheden optimaliseren. Dan is deze training zeer geschikt. Ook als u werkzaam bent in een andere rol als financieel professional, kan deze training interessant zijn. Deze training is tevens onderdeel van de verschillende leergangen voor schadebehandelaar/acceptant van NIBE-SVV.

Doel en opzet

Doel van de training is dat u kennis, inzicht en vaardigheden ontwikkelt die u nodig heeft om succesvol mondeling en schriftelijk te communiceren. Met deze korte en efficiënte training legt u een stevige basis. In deze training bekwaamt u zich op de gebieden telefonische en schriftelijke communicatie, onderhandelingstechniek en dossiervorming. De training wordt gegeven door een docent uit de beroepspraktijk en is zeer praktijkgericht en toegankelijk.

Vooropleiding

Wij gaan uit van minimaal MBO-werk- en -denkniveau. Houd er ook rekening mee dat deze opleiding voortbouwt op algemene kennis van de financiële dienstverlening.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 20 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Vrijstellingen

Deze training kunt u inbrengen in de volledige leergang Personenschade Licht Letsel van NIBE-SVV.

Studieprogramma

Studieprogramma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Eigen gedrag en het effect hiervan op anderen
  • Beeldvorming partijen
  • Effectief samenwerken
  • Omgaan met emoties
  • Ordenen en verwerken van informatie
  • Schrijven van duidelijke en objectieve brieven en rapportages
  • Effectief omgaan met het gedrag van verschillende onderhandelingspartners
  • Effectief onderhandelen en stijl van onderhandelen
  • Organiseren eigen werk, agendabeheer en oplossingsgericht werken

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomsten ontvangt u het bewijs van deelname ‘Personenschade Licht Letsel: Communicatieve Vaardigheden’ van NIBE-SVV.

Lesplanning

Lesplanning

U kunt deze training volgen in de klassikale variant. U volgt klassikale bijeenkomsten, ondersteund door een online leeromgeving. De bijeenkomsten worden in een dagvariant aangeboden. De dagtraining omvat 3 bijeenkomsten van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Personenschade Licht Letsel: Communicatieve Vaardigheden

Startmaand Variant Dag Locatie
03-10-2017 Dag Dinsdag Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
28-11-2017 Dag Dinsdag Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
10-04-2018 Dag Dinsdag Utrecht

Voor vragen over deze opleiding kunt u 035 200 4662 bellen. Deze opleiding op maat maken voor uw organisatie of op uw eigen locatie laten verzorgen? Bel 035 750 61 57.

Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten € 1350,00
Trainingsmateriaal € 125,00
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 75,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1638,50

Kosten

Trainingskosten: € 1.350,-
Trainingsmateriaal: € 125,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

NIBE-SVV regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,-(excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Masteropleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. De 6% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar.

Losse examens zijn vrijgesteld van btw indien u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Beoordelingen
Download brochureDirect inschrijven

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. 

035 200 4604

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Onze website maakt gebruik van cookies.