Inleiding Zakelijke Kredietverlening

Opleiding gericht op het beheer van kredietrelaties

Studiebelasting

8

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

Avond, Dag en Zaterdag

Duur

2 maanden

Eerstvolgende startdatum

23-11-2021
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je hoe een zakelijke kredietaanvraag tot stand komt en hoe de administratie van een zakelijk krediet werkt. Je kijkt daarbij naar de meest effectieve manier van werken. In de opleiding komen de belangrijkste begrippen van de zakelijke kredietverlening aan de orde en leer je kredietvoorstellen uitwerken. Na het volgen van deze zeer effectieve opleiding heb je de kennis en vaardigheden om het dagelijkse beheer van kleine kredietrelaties te voeren.

Jouw loopbaan

De opleiding is ontwikkeld voor (beginnende) medewerkers zakelijke kredietverlening, medewerkers die elementaire kennis van zakelijke kredietverlening nodig hebben, (aankomend) commercieel ondersteuners zakelijke kredietverlening en accountmanagers particuliere kredietverlening.

Wil je je na het volgen van deze opleiding verder verdiepen in de zakelijke kredietverlening? Dan vormt de opleiding Leergang Adviseur Zakelijk een mooie aansluiting.

Doel en opzet

Doel van deze opleiding Inleiding Zakelijke Kredietverlening is dat je kennis en vaardigheden ontwikkelt waarmee je het dagelijkse beheer van kleine kredietrelaties kunt voeren. De combinatie van inspirerende bijeenkomsten en een zeer moderne online leeromgeving maakt deze opleiding bijzonder effectief. Je krijgt kennis aangereikt door middel van ondersteunende literatuur, praktische oefeningen en een heldere uitleg van docenten met ruime ervaring in het vakgebied. In elke opleiding is de docent van cruciaal belang. Daarom stelt NIBE-SVV hoge eisen aan de docenten. De programma’s worden uitsluitend verzorgd door docenten die zelf in de praktijk actief zijn.

Vooropleiding

Je hebt minimaal MBO-werk- en -denkniveau.

Studiebelasting en duur

Gemiddeld duurt het programma 2 maanden. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 6 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de opleiding nodig hebt.

De theorie wordt in deze opleiding behandeld door middel van een overzichtelijk studieboek. Je test je kennis en begrip van deze theorie met oefenmateriaal dat je ter beschikking krijgt in je online leeromgeving.

Optionele syllabus

Bij een e-learningvariant ontvang je een digitale syllabus. Een papieren versie van de syllabus kun je optioneel bijbestellen in het inschrijfproces.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.