HBO Schadebehandelaar Aansprakelijkheid

Breed programma voor de schadebehandelaar aansprakelijkheid

Studiebelasting

7

Vakgebied

HBO en Master

Niveau

Vakopleiding

Erkenning

Opleidingsvariant

Dag

Vanaf prijs

€ 6.484,00

Duur

12 maanden

Eerstvolgende startdatum

23-02-2022
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als schadebehandelaar aansprakelijkheid heb je met complexe regelgeving te maken. En iedere situatie waarin jouw expertise gevraagd wordt, is weer anders. Belangrijk daarom om op de hoogte te zijn van de regelgeving en de mogelijke verzekeringen. In dit programma sta je ook stil bij het adviseren van cliënten en het schrijven van rapportages. Aan het eind van het programma kun je daarom ook uitstekend adviseren over verschillende vormen van aansprakelijkheid en de mogelijkheden voor jouw cliënt. Dit HBO-programma wordt uitgevoerd door NCOI waarin de specifieke vakinhoudelijke deskundigheid van NIBE-SVV is geïntegreerd.

Doelgroep

Dit programma is geschikt voor jou als (aankomend) acceptant of schadebehandelaar van algemene bedrijfs-, beroeps- en/of particuliere aansprakelijkheidsverzekeringen. Ook als je werkt bij een verzekeringsmaatschappij, volmachtbedrijf, registermakelaar in assurantiën of een serviceprovider die aansprakelijkheidsclaims behandelt in opdracht van verzekeringsmaatschappijen en voor (aankomend) experts die aansprakelijkheidsclaims onderzoeken is dit programma interessant.

Doel en opzet

In 4 modules leer je adviseren en informeren over aansprakelijkheid. Het is een interessant programma waarin aansprakelijkheid voor zowel particulieren als bedrijven aan bod komt.

Door de unieke samenwerking met NCOI ontvang je na het behalen van de examens het diploma HBO Schadebehandelaar Aansprakelijkheid.

Studiebelasting en duur

Gemiddeld duurt het programma 1 jaar. Het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Studiemateriaal

Je maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die je voor de studie nodig hebt.

Klassikaal of virtual classroom

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op locatie. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Bij aanmelding kun je je voorkeurslocatie opgeven. Geef je de voorkeur aan een klassikaal programma zonder reistijd? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst: vaste tijden, met een docent én digitaal.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.