Opleiding DSI Workshop Ethiek

Bewustwording van het normatieve gedrag

Niveau

Vakopleidingen

Studiebelasting

4 uur per maand

Vakgebied
Opleidingsvariant

Dag


Algemeen

Deze DSI Workshop Ethiek voldoet aan de ­normatieve eisen van DSI met betrekking tot het gedrag van mensen die in de financiële dienstverlening werkzaam zijn. De workshop is gericht op de morele vraagstukken van financiële dienstverleners. De meeste aandacht zal daarbij uitgaan naar vraagstukken die de deelnemers in de eigen praktijk tegenkomen. Deze compacte en praktijkgerichte workshop is door de inhoud en aanpak zeer boeiend en interessant. U voldoet hiermee tevens aan uw verplichting tot registratie in het DSI-register.

Doelgroep

Deze training is in het bijzonder bedoeld voor: effectenhandelaren, beleggingsadviseurs, vermogensbeheerders, beleggingsanalisten (die in een van de registers van DSI willen worden opgenomen) en treasurers.

Doel en opzet

De workshop is een vervolg op de DSI Integriteitsmodule Effectenspecialist en richt zich in het bijzonder op het normatieve gedrag van de financieel dienstverlener. Deze DSI Workshop Ethiek is gericht op de morele vraagstukken van financiële dienstverleners. De meeste aandacht zal daarbij uitgaan naar vraagstukken die de deelnemers in de eigen praktijk ­tegenkomen. De workshop wordt verzorgd door ervaren docenten die veelvuldig gebruikmaken van praktijkvoorbeelden en casuïstiek.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 4 uur.

Vooropleiding

Uitgangspunt voor deze workshop is dat u beschikt over enige kennis van en inzicht in de effectenbranche. Ook raden wij u aan eerst de DSI Integriteitsmodule te bestuderen.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV is immers al jaren de opleider voor de financiële dienstverlening in Nederland. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leer­omgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft.

Officieel erkend

Deze Workshop Ethiek voldoet aan de eis van DSI.

 

Studieprogramma

Studieprogramma

De workshop besteedt aandacht aan de volgende onderwerpen:

  • Betekenis van ethiek en integriteit
  • Verkennen van praktijkvoorbeelden
  • Handvatten voor omgang met dilemma’s
  • Toepassing en bespreking eigen dilemma’s
  • Nabespreking en integriteitsthema’s

Bewijs van deelname

Na actieve deelname aan de bijeenkomst ontvangt u het bewijs van deelname ‘DSI Workshop Ethiek’ van NIBE-SVV.

Lesplanning

Lesplanning

Deze training bestaat uit 1 bijeenkomst van 4 uur.

DSI Workshop Ethiek

Startmaand Variant Dag Locatie
Oktober 2017 Dag Woensdag Breukelen
Startmaand Variant Dag Locatie
November 2017 Dag Woensdag Breukelen
Startmaand Variant Dag Locatie
December 2017 Dag Woensdag Breukelen
Startmaand Variant Dag Locatie
Januari 2018 Dag Woensdag Regio Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
Februari 2018 Dag Woensdag Regio Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
Maart 2018 Dag Woensdag Regio Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
April 2018 Dag Woensdag Regio Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Woensdag Regio Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
Juni 2018 Dag Woensdag Regio Utrecht

 
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten € 490,00
Arrangementen (Food & Beverage) € 5,50
Locatiekosten € 10,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 505,50

Kosten

Trainingskosten: € 490,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Factuurmoment klassikale opleiding: facturatie vindt plaats drie weken voor aanvang van de eerste bijeenkomst.

Locatie- en arrangementskosten*

NIBE-SVV regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch ­inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,-(excl. btw) per avond.

Reprorechten en hand-outs*

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Vrijstellingen en btw

Wij combineren topkwaliteit met maximale flexibiliteit en aantrekkelijke tarieven. Alle genoemde prijzen zijn in principe exclusief btw. De opleidingen en trainingen verzorgd door NIBE-SVV kunnen wij u vrijgesteld van btw aanbieden. Dit geldt ook voor alle wettelijk erkende opleidingen op MBO-niveau 2, 3, 4, de volledige HBO Bachelor­opleidingen en de volledige Masteropleidingen. Voor de niet-wettelijk erkende opleidingen en trainingen van onze businesspartners brengen wij 21% btw in rekening.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training van onze businesspartner zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%.

Op de kosten voor studiemateriaal, hand-outs, syllabi, reprorechten en arrangementskosten brengen wij altijd 6% btw in rekening. De 6% btw op arrangementskosten is niet aftrekbaar.

Losse examens zijn vrijgesteld van btw indien u bij uw inschrijving aangeeft bij welke CRKBO-geregistreerde instelling u de btw-vrijgestelde opleiding heeft gevolgd.

Wanneer u geen vooropleiding heeft gevolgd, is het examen belast met 21% btw. Dit geldt niet voor de DSI-examens, deze zijn altijd belast met 21% btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

*Deze kosten worden niet in rekening gebracht bij e-learning opleidingen.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling op basis van 1 ervaring

8
DSI Workshop Ethiek
8 10

` Review (Anoniem)Terug naar inboxEindoordeel: Score8 / 10AanbevelingJaDeze review isGoedgekeurdVolgende Details van de reviewPrima training met goede dialogen onder leiding van gemotiveerde docenten.

Download brochureDirect inschrijven

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur. 

035 200 4604

Een diploma van NIBE-SVV
hoef je nooit uit te leggen

Vraag onze nieuwe studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar.

Benieuwd naar ons volledige aanbod? Vraag dan snel onze nieuwe studiegids aan:
 

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs
zijn nu telefonisch bereikbaar.

035-7 506 155

Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur, m.u.v. vrijdag tot 17.00 uur

Onze website maakt gebruik van cookies.