Open avond Compliance

Voor de financieel professional van nu zijn kennis en kunde op het gebied van compliance onmisbaar. Wil je je verder ontwikkelen in dit veranderende vakgebied met een opleiding van NIBE-SVV? Bezoek dan onze digitale open avond op maandag 21 september 2020.

Meld je aan voor onze open avond Compliance

Wat: open avond Compliance
Wanneer: 21 september 2020, 19.00-20.15 uur
Waar: Virtual Classroom (eenvoudig vanuit huis)

Meld je aan

Programma

Tijdens de digitale open avond kom je alles te weten over onze compliance- en fraudeopleidingen. Dit is het ideale moment om erachter te komen welke opleiding het best aansluit bij jouw ontwikkeling. De avond begint met een presentatie over studeren bij NIBE-SVV door onze directeur Jeanette Hadderingh. Daarna kun je een proefles volgen van docent Marco Rijsdijk om zelf te ervaren hoe het is om bij ons te studeren. Deelname is kosteloos. Meld je dus snel aan.

Meld je aan

Heb je vragen of behoefte aan advies?

De open avond heeft een interactief karakter. Vragen over onze opleidingen of studeren bij NIBE-SVV kun je direct stellen. Heb je meer behoefte aan een 1-op-1 gesprek of persoonlijk advies? Plan dan een gratis gesprek met een van onze opleidingsadviseurs. Dit kan zowel op locatie in Hilversum als digitaal of telefonisch.

Je kunt je gesprek plannen op dinsdag 22 of donderdag 24 september tussen 8.00 en 20.00 uur. Geef bij je aanmelding aan op welke manier je het gesprek wilt voeren (fysiek, digitaal of telefonisch) en op welk dagdeel. Wij nemen contact met je op om een definitieve afspraak te maken.

Maak een afspraak

Meer weten over onze complianceopleidingen?

Bekijk dan ook deze pagina over compliance of een volledig overzicht van onze complianceopleidingen.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!