Tip: wel Wft-diploma’s, maar geen HBO Bachelor-titel?

Een HBO-diploma biedt meer carrièremogelijkheden. Ook is uw klant er dan sneller van overtuigd dat hij met een deskundig adviseur te maken heeft. Maar ziet u op tegen de tijdsinvestering van een HBO-studie? Wist u dat u met uw Wft-diploma’s het HBO-studieprogramma tot wel 6 maanden kunt verkorten.
Uw geldige Wft-diploma’s leveren vrijstelling op binnen 3 erkende Bachelors bij NCOI Groep, de businesspartner van NIBE-SVV. De 3 erkende Bacheloropleidingen zijn:

  • Bachelor Financial Services Management
  • Bachelor Commerciële Economie, specialisatie Bank en Verzekeringswezen
  • en de Bachelor Bedrijfskunde, specialisatie Bank en Verzekeringswezen
De vrijstelling geldt voor de volgende modules:
  • De diploma’s Wft Basis en Wft Inkomen leveren vrijstelling op bij de module Financiële Deskundigheid en Inkomen.
  • De diploma’s Wft Consumptief krediet en Wft Hypothecair krediet leveren vrijstelling op bij de module Particulier krediet.
  • En met het diploma Wft Vermogen krijgt u vrijstelling bij de module Vermogensopbouw.

 Ook lagere studiekosten

De vrijstellingen maken het studieprogramma van de 3 HBO-opleidingen niet alleen korter, maar ook kunnen de studiekosten daardoor omlaag. U betaalt immers niet voor het vrijgestelde deel van het programma.

Meer weten?

Wilt u precies weten hoeveel studieverkorting mogelijk is en wat de kostenreductie in uw geval is? Neem dan contact op met de opleidingsadviseurs van NIBE-SVV:
NIBE-SVV Opleidingsadvies, telefoon 035 7 506 155 of e-mail info@nibesvv.nl.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Open avond: Vakmanschap voor verzekeringsprofessionals

Vakmanschap is van groot belang voor jou als verzekeringsprofessional. Maar hoe ontwikkel jij je vakkennis? En wat kun je doen om je te specialiseren binnen je functie? Kom erachter tijdens onze digitale open avond op dinsdag 22 juni.