Leidraad voor de compliance professional

Lees in onze gratis whitepaper aan welke eisen compliance nu en in de toekomst moet voldoen

Wat is compliance? En aan welke eisen moet de hedendaagse en toekomstige compliance professional voldoen? Dat staat centraal in de gratis whitepaper ‘Compliance in een nieuw perspectief’ van NIBE-SVV. De whitepaper biedt een leidraad voor financieel dienstverleners die zich bezighouden of bezig gaan houden met compliance.

Download de whitepaper

De vertaalslag naar het hier en nu

De whitepaper bevat artikelen van Silvia Janssen. Ze is econome, onderneemster en trainster. Onder de noemer ‘Zorgplicht loont’ heeft Sylvia een praktijkgids uitgebracht over zorgplicht en beloning en ze publiceert in vakbladen regelmatig over het vakgebied compliance. Als trainster helpt ze mensen in de financiële sector bij het verruimen van hun bewustzijn. Van wetgeving maakt ze de vertaalslag naar het hier en nu.

Werk vanuit het hart

Een nieuw, breder bewustzijn rond compliance loopt als een rode draad door de whitepaper. Want wie zijn compliance-functie goed en professioneel wil vervullen moet weten dat het niet alleen om het kennen en naleven van de wetten en regels draait. Meer dan ooit telt het waken over de financiële belangen van de klant. Het menselijke aspect komt nadrukkelijker dan ooit om de hoek kijken. Niet voor niets luidt de ondertitel van de whitepaper: ‘Werk vanuit het hart, niet vanuit het wetboek’. Dat maakt het uitvoeren van compliance complexer, maar wel zo leuk.

Praktijkgerichte compliancetraining

Lees de whitepaper en leer alles over de betekenis van compliance én de betekenis van de compliancerol. Geïnteresseerd om deze rol op u te nemen of nog beter te vervullen? Volg dan onze nieuwe, praktijkgerichte training Compliance voor financieel adviseurs. De training start in september 2019 en levert u binnen 1 dag waardevolle inzichten op.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Ontwikkel jezelf met STAP

Met deze subsidieregeling van de overheid volg je opleidingen tot €1.000,- kosteloos óf krijg je €1.000,- korting. Voor welke opleiding vraag jij STAP-subsidie aan?