Examen Zakelijke Kredietverlening

Zakelijke kredietverlening

Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

75 Minuten

Aantal vragen

40

Slaaggrens

70%

Vanaf

€ 275,-

Vakgebieden

Overige examens

Examenvarianten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen


Je hebt de opleiding Zakelijke Kredietverlening gevolgd en je wilt het bijbehorende examen maken. Met dit examen word je getoetst op onderwerpen die ook tijdens de opleiding aan bod komen. Zo kun je na het volgen van de opleiding de financiële cijfers van een organisatie interpreteren en ken je de risico’s van het verlenen van krediet aan verschillende soorten ondernemers. Met het maken van het examen toon je aan over de benodigde kennis te beschikken.

Voor wie?

Je wilt je bezighouden met het verlenen, controleren en analyseren van aanvragen voor zakelijke kredietverstrekking. Je bent bijvoorbeeld accountmanager, kredietbeoordelaar, financieringsadviseur of risk officer.

Examen en diploma

Het examen wordt digitaal afgenomen in een toetscentrum. Indien je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je het diploma ‘Zakelijke Kredietverlening’ van NIBE-SVV.

Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties

NIBE-SVV biedt door het hele land 18 examenlocaties: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Borne, Breda, Den Haag, Den Helder, Deventer, Eindhoven, Ermelo, Goes, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Venlo en Zwolle. Zo blijft u altijd dicht bij uw woon- of werkadres. Nog dichterbij examen doen? Dat kan ook op uw eigen locatie. Bel 035 204 3003 of mail naar incompany@nibesvv.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Kies de locatie en datum van uw voorkeur, zodat u de beschikbaarheid van het examen kunt bekijken. Let op, dit is alleen om u een beeld te geven van de beschikbaarheid. De reservering kunt u maken wanneer de aanvraag is verwerkt (binnen 2 werkdagen). Wilt u een aanvraag doen voor het examenrecht? Klik dan op de knop 'Direct inschrijven'.

RTC Offices
Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar
Examenvarianten

Examen Zakelijke Kredietverlening

Startprijs: € 275,-

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.