Examen Wft-PE Adviseur Inkomen

Houd uw Wft-diploma actueel met dit PE-programma


Examenvorm

Verschillende vormen van meerkeuzevragen

Examenduur

60 minuten

Aantal vragen

23 (28 punten)

Slaaggrens

19,04 punten

Vanaf

€ 129,00


In dit examen komen de meest recente veranderingen op het gebied van met name wet- en regelgeving aan bod. Dit examen hoort bij de opleiding Wft-PE Adviseur Inkomen.

Examenvorm

Het examen bestaat uit verschillende vormen van meerkeuzevragen. Hiermee worden zowel uw kennis en begrip als de toepassing van vaardigheden, competenties en professioneel gedrag getoetst. Het examen is digitaal, wat erg prettig is, want dit garandeert flexibiliteit voor u. Er wordt gebruikgemaakt van onderstaande vraagvormen:

  • Uw kennis en begrip worden met K/B-vragen getoetst. De K/B-vragen toetsen theoretische kennis, feitenkennis en inzicht in informatie en de bijbehorende antwoorden zijn relatief kort. Er kan met deze vragen maximaal 1 punt worden behaald.
  • Uw vaardigheden en competenties worden met een ander type meerkeuzevragen getoetst; V/C-vragen. De V/C-vragen toetsen bijvoorbeeld het toepassen van kennis, het oplossen van problemen, de wijze van communiceren en het verzamelen of het beoordelen van informatie. Dit onderdeel bestaat uit een aantal cases waarin een klantsituatie wordt geschetst. Over elke case worden een of meerdere vragen gesteld. Per V/C-vraag kunnen maximaal 2 punten worden behaald.

Binnen het examen is de verhouding:

  • Kennis/begripvragen: 18 vragen
  • Vaardigheid/competentievragen: 5 vragen
  • Totaal: 23 vragen

Diploma

Sluit u uw examen met een voldoende af, dan ontvangt u een certificaat en blijft uw officiële Wft-diploma ‘Adviseur Inkomen’ geldig tot het einde van de volgende Wft-PE-periode: 1 april 2022.

Examenvarianten
Wft-PE Adviseur Inkomen Startprijs: € 129,00 Inschrijven

Kies de locatie en datum van uw voorkeur, zodat u de beschikbaarheid van het examen kunt bekijken. Wilt u zich vervolgens inschrijven? Klik dan op de knop 'Direct inschrijven'.Starttijd Eindtijd
Open Dicht

Onze website maakt gebruik van cookies.