Examen Pensioenpraktijk

Pensioenpraktijk

Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

75 minuten

Aantal vragen

40

Slaaggrens

70%

Vanaf

€ 275,-

Vakgebieden

Overige examens

Examenvarianten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen


Dit is het examen bij de opleiding Pensioenpraktijk. De opleiding bereidt je goed voor op dit examen. In de opleiding heb je geleerd over onder meer verschillende pensioenvormen, -rechten en de opbouw van pensioen en heb je berekeningen leren maken. Met dit examen toon je aan over de juiste kennis te beschikken om adequaat met pensioenvragen en –producten om te kunnen gaan in je werk.

Voor wie?

Je hebt in je dagelijks werk te maken met pensioenproducten en je wilt op de hoogte zijn van de actuele wet- en regelgeving op het gebied van pensioenen. Je bent bijvoorbeeld werkzaam bij een pensioenuitvoerder of assurantiekantoor. Ook voor HR-medewerkers is kennis uit de opleiding Pensioenpraktijk interessant.

Examen en diploma

Het examen wordt digitaal afgenomen in een toetscentrum. Indien je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je het diploma ‘Pensioenpraktijk’ van NIBE-SVV.

Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties

NIBE-SVV biedt door het hele land 18 examenlocaties: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Borne, Breda, Den Haag, Den Helder, Deventer, Eindhoven, Ermelo, Goes, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Venlo en Zwolle. Zo blijft u altijd dicht bij uw woon- of werkadres. Nog dichterbij examen doen? Dat kan ook op uw eigen locatie. Bel 035 204 3003 of mail naar incompany@nibesvv.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Kies de locatie en datum van uw voorkeur, zodat u de beschikbaarheid van het examen kunt bekijken. Let op, dit is alleen om u een beeld te geven van de beschikbaarheid. De reservering kunt u maken wanneer de aanvraag is verwerkt (binnen 2 werkdagen). Wilt u een aanvraag doen voor het examenrecht? Klik dan op de knop 'Direct inschrijven'.

RTC Offices
Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar
Examenvarianten

Examen Pensioenpraktijk

Startprijs: € 275,-

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.