Examen Gevolmachtigd Agent

Gevolmachtigd Agent

Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

120 Minuten

Aantal vragen

35, 25 keuze- en 10 open vragen

Slaaggrens

55%

Vanaf

€ 725,-

Vakgebieden

Overige examens

Examenvarianten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen


Wil jij namens verzekeraars optreden, financieel advies geven en producten afsluiten? Dat kan als gevolmachtigd agent. In de opleiding Gevolmachtigd Agent maak je je de benodigde kennis op het gebied van wet- en regelgeving, administratie, interne controle en bedrijfsvoering eigen. Met het examen toon je je kennis en vaardigheden aan. Ben jij er klaar voor om het examen te maken? Meld je dan nu aan!

Voor wie?

Je wilt kennis opdoen van het volmachtbedrijf, de werking en de regelgeving om als gevolmachtigd agent aan de slag te gaan.

Examen en diploma

Het examen wordt digitaal afgenomen in een toetscentrum. Indien je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je het diploma ‘Gevolmachtigd Agent’ van NIBE-SVV.

Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties

NIBE-SVV biedt door het hele land 18 examenlocaties: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Borne, Breda, Den Haag, Den Helder, Deventer, Eindhoven, Ermelo, Goes, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Venlo en Zwolle. Zo blijft u altijd dicht bij uw woon- of werkadres. Nog dichterbij examen doen? Dat kan ook op uw eigen locatie. Bel 035 204 3003 of mail naar incompany@nibesvv.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Kies de locatie en datum van uw voorkeur, zodat u de beschikbaarheid van het examen kunt bekijken. Let op, dit is alleen om u een beeld te geven van de beschikbaarheid. De reservering kunt u maken wanneer de aanvraag is verwerkt (binnen 2 werkdagen). Wilt u een aanvraag doen voor het examenrecht? Klik dan op de knop 'Direct inschrijven'.

RTC Offices
Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar
Examenvarianten

Examen Gevolmachtigd Agent

Startprijs: € 725,-

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.