Examen Inleiding Verzekeringsbedrijf

Inleiding Verzekeringsbedrijf

Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

75 minuten

Aantal vragen

34

Slaaggrens

70%

Vanaf

€ 275,-

Vakgebieden

Overige examens

Examenvarianten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen


Met de opleiding Inleiding Verzekeringsbedrijf bereid je je goed voor op het bijbehorende examen. Zo leer je hoe het verzekeringsbedrijf is opgebouwd en welke producten er worden aangeboden. Doordat je leert aan de hand van praktijkvoorbeelden zie je direct hoe je de theorie in je eigen werkpraktijk kunt toepassen. Na het volgen van de opleiding kun je je inschrijven voor het examen Inleiding Verzekeringsbedrijf, waarmee je de opgedane kennis en vaardigheden toetst.

Voor wie?

Je hebt in je werk te maken met verschillende verzekeringen. Wil jij meer weten over verzekeringsproducten en de werking van het verzekeringsbedrijf? Volg dan de opleiding Inleiding Verzekeringsbedrijf.
Ben jij een beginnend expert op het gebied van verzekeringsproducten? Dit is ook een van de officiële examens voor inschrijving in het register van het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE), een veelgevraagde registratie in het veld.

Examen en diploma

Het examen wordt digitaal afgenomen in een toetscentrum. Indien je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je het diploma ‘Inleiding Verzekeringsbedrijf’ van NIBE-SVV.

Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties

NIBE-SVV biedt door het hele land 18 examenlocaties: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Borne, Breda, Den Haag, Den Helder, Deventer, Eindhoven, Ermelo, Goes, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Venlo en Zwolle. Zo blijft u altijd dicht bij uw woon- of werkadres. Nog dichterbij examen doen? Dat kan ook op uw eigen locatie. Bel 035 204 3003 of mail naar incompany@nibesvv.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Kies de locatie en datum van uw voorkeur, zodat u de beschikbaarheid van het examen kunt bekijken. Let op, dit is alleen om u een beeld te geven van de beschikbaarheid. De reservering kunt u maken wanneer de aanvraag is verwerkt (binnen 2 werkdagen). Wilt u een aanvraag doen voor het examenrecht? Klik dan op de knop 'Direct inschrijven'.

RTC Offices
Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar
Examenvarianten

Examen Inleiding Verzekeringsbedrijf

Startprijs: € 275,-

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.