Examen Inleiding Verzekeringsbedrijf

Inleiding Verzekeringsbedrijf

Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

75 minuten

Aantal vragen

34

Slaaggrens

70%

Vanaf

€ 275,-

Vakgebieden

Overige examens

Examenvarianten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen


Met de opleiding Inleiding Verzekeringsbedrijf bereid je je goed voor op het bijbehorende examen. Zo leer je hoe het verzekeringsbedrijf is opgebouwd en welke producten er worden aangeboden. Doordat je leert aan de hand van praktijkvoorbeelden zie je direct hoe je de theorie in je eigen werkpraktijk kunt toepassen. Na het volgen van de opleiding kun je je inschrijven voor het examen Inleiding Verzekeringsbedrijf, waarmee je de opgedane kennis en vaardigheden toetst.

Voor wie?

Je hebt in je werk te maken met verschillende verzekeringen. Wil jij meer weten over verzekeringsproducten en de werking van het verzekeringsbedrijf? Volg dan de opleiding Inleiding Verzekeringsbedrijf.
Ben jij een beginnend expert op het gebied van verzekeringsproducten? Dit is ook een van de officiële examens voor inschrijving in het register van het Nederlands Instituut Van Register Experts (NIVRE), een veelgevraagde registratie in het veld.

Examen en diploma

Het examen wordt digitaal afgenomen in een toetscentrum. Indien je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je het diploma ‘Inleiding Verzekeringsbedrijf’ van NIBE-SVV.

Examenvarianten

Examen Inleiding Verzekeringsbedrijf

Startprijs: € 275,-

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.