Examen Inleiding Sociale Zekerheid

Inleiding Sociale Zekerheid

Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

45 minuten

Aantal vragen

20

Slaaggrens

70%

Vanaf

€ 275,-

Vakgebieden

Overige examens

Examenvarianten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen


Arbeidscontracten, ziekteverzuim, ontslagen. Binnen elke organisatie dient kennis over deze onderwerpen aanwezig te zijn. In de opleiding Inleiding Sociale Zekerheid bestudeer je de rechten en plichten van werkgever en werknemer aan de hand van diverse voorbeelden uit de praktijk. Na het volgen van de opleiding kun je je aanmelden voor het examen Inleiding Sociale Zekerheid, waarmee je de opgedane kennis en vaardigheden kunt toetsen.

Voor wie?

Je hebt in je werk te maken met personeelsmanagement als medewerker HR, UWV of werkgever.

Examen en diploma

Het examen wordt digitaal afgenomen in een toetscentrum. Indien je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je het diploma ‘Inleiding Sociale Zekerheid’ van NIBE-SVV.

Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties

NIBE-SVV biedt door het hele land 18 examenlocaties: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Borne, Breda, Den Haag, Den Helder, Deventer, Eindhoven, Ermelo, Goes, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Venlo en Zwolle. Zo blijft u altijd dicht bij uw woon- of werkadres. Nog dichterbij examen doen? Dat kan ook op uw eigen locatie. Bel 035 204 3003 of mail naar incompany@nibesvv.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Kies de locatie en datum van uw voorkeur, zodat u de beschikbaarheid van het examen kunt bekijken. Let op, dit is alleen om u een beeld te geven van de beschikbaarheid. De reservering kunt u maken wanneer de aanvraag is verwerkt (binnen 2 werkdagen). Wilt u een aanvraag doen voor het examenrecht? Klik dan op de knop 'Direct inschrijven'.

RTC Offices
Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar
Examenvarianten

Examen Inleiding Sociale Zekerheid

Startprijs: € 275,-

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.