Examen Balanslezen

Balanslezen

Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

75 minuten

Aantal vragen

40

Slaaggrens

70%

Vanaf

€ 275,-

Vakgebieden

Overige examens

Examenvarianten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen


In jouw (toekomstige) functie moet je de financiële cijfers van een kleine of middelgrote organisatie kunnen interpreteren. In de opleiding Balanslezen leer je hoe de balans, de resultatenrekening en het kasstroomoverzicht zijn opgebouwd. Je leert deze cijfers lezen en interpreteren waardoor je inzicht krijgt in de kredietwaardigheid van een onderneming. Heb je de opleiding gevolgd en wil je je nu aanmelden voor het examen? Dan kun je je hier registreren.

Voor wie?

Je moet in jouw functie de balans goed kunnen lezen en begrijpen. De kennis kun je in een breed scala aan beroepen toepassen. Bijvoorbeeld als accountmanager, medewerker effecten of commercieel ondersteuner.

Examen en diploma

Het examen wordt digitaal afgenomen in een toetscentrum. Indien je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je het diploma ‘Balanslezen’ van NIBE-SVV.

Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties

NIBE-SVV biedt door het hele land 18 examenlocaties: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Borne, Breda, Den Haag, Den Helder, Deventer, Eindhoven, Ermelo, Goes, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Venlo en Zwolle. Zo blijft u altijd dicht bij uw woon- of werkadres. Nog dichterbij examen doen? Dat kan ook op uw eigen locatie. Bel 035 204 3003 of mail naar incompany@nibesvv.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Kies de locatie en datum van uw voorkeur, zodat u de beschikbaarheid van het examen kunt bekijken. Let op, dit is alleen om u een beeld te geven van de beschikbaarheid. De reservering kunt u maken wanneer de aanvraag is verwerkt (binnen 2 werkdagen). Wilt u een aanvraag doen voor het examenrecht? Klik dan op de knop 'Direct inschrijven'.

RTC Offices
Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar
Examenvarianten

Examen Balanslezen

Startprijs: € 275,-

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.