ESMA Retail Kennisexamen Adviseren Standaard

ESMA Retail Kennisexamen Adviseren Standaard

Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

120 minuten

Aantal vragen

40

Slaaggrens

65%

Vanaf

€ 125,-

Vakgebieden

Examens ESMA

Examenvarianten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen


Adviseer je klanten over standaard beleggingsproducten? Dan moet je sinds januari 2018 aan de ESMA-richtsnoeren voldoen. In de opleiding ESMA Retail Kennis Adviseren Standaard leer je alles wat je moet weten om via de ESMA-standaard te werken. Ben je er klaar voor om het examen te maken? Dan kun je je op deze pagina aanmelden.

Officieel erkend

Het ESMA Retail Kennisexamen Adviseren Standaard is erkend door DSI. Met het behalen van het examen toon je aan te voldoen aan de eisen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) binnen de Nederlandse uitvoering van het ESMA-beleid.

Voor wie?

Je adviseert klanten over standaard beleggingsproducten. Je werkt bijvoorbeeld als financieel adviseur, beleggingsadviseur of vermogensbeheerder.

Examen en diploma

Het examen wordt digitaal afgenomen in een toetscentrum. Indien je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je het diploma ‘ESMA Retail Kennisexamen Adviseren Standaard’ van NIBE-SVV. Dit diploma heb je nodig om opgenomen te worden in het DSI-register. Door middel van inschrijving voor dit examen ga je ermee akkoord dat wij, indien je geslaagd bent, jouw examenresultaat delen met DSI. Als je dit niet wilt, dan kun je ons hierover berichten via service@nibesvv.nl.
 
Na registratie in het DSI-register doorloop je jaarlijks het door DSI geaccrediteerde Permanent Vakbekwaam programma van NIBE-SVV. Met het succesvol afronden daarvan actualiseer je aantoonbaar je kennis en behoud je je registratie in het register van DSI.

Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties

NIBE-SVV biedt door het hele land 18 examenlocaties: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Borne, Breda, Den Haag, Den Helder, Deventer, Eindhoven, Ermelo, Goes, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Venlo en Zwolle. Zo blijf je altijd dicht bij je woon- of werkadres. Nog dichterbij examen doen? Dat kan ook op je eigen locatie. Bel 035 – 2 043 003 of mail naar incompany@nibesvv.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Kies de locatie en datum van jouw voorkeur, zodat je de beschikbaarheid van het examen kunt bekijken. Wil je een aanvraag doen voor het examenrecht? Klik dan op de knop 'Direct inschrijven'. Let op, dit is alleen om je een beeld te geven van de beschikbaarheid. De reservering kun je maken wanneer de aanvraag is verwerkt (binnen 2 werkdagen).

RTC Offices
Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar
Examenvarianten

ESMA Retail Kennisexamen Adviseren Standaard

Startprijs: € 125,-

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.