Examen Algemene Opleiding Bankbedrijf (AOB)

Algemene Opleiding Bankbedrijf (AOB)

Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

90 minuten

Aantal vragen

40

Slaaggrens

70%

Vanaf

€ 275,-

Vakgebieden

Overige examens

Examenvarianten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen


Dit examen hoort bij de Algemene Opleiding Bankbedrijf (AOB). Tijdens de opleiding doe je kennis op over de werkzaamheden van en de processen bij een bank. Daarnaast raak je bekend met de actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied. Denk hierbij aan wet- en regelgeving en veranderingen op het gebied van digitaal betalingsverkeer. Het examen wordt als grote meerwaarde gezien door werkgevers in de bancaire sector. Wil jij het diploma behalen? Schrijf je dan nu in voor het examen.

Voor wie?

Wil je bij een bank gaan werken? Dan is het diploma Algemene Opleiding Bankbedrijf van grote waarde. Met de kennis die je in de opleiding AOB opdoet, word je uitstekend voorbereid op een functie op HBO-niveau. Door de brede insteek van de opleiding kun je terecht in een functie als (assistent-)accountmanager, klantadviseur, commercieel ondersteuner, auditor, controller of accountant. Maar ook als juridisch specialist, IT’er, businessanalist of financieel toezichthouder vormt de opleiding een goede basis.

Examen en diploma

Het examen wordt digitaal afgenomen in een toetscentrum. Indien je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je het diploma ‘Algemene Opleiding Bankbedrijf’ van NIBE-SVV.

Examenvarianten

Examen Algemene Opleiding Bankbedrijf (AOB)

Startprijs: € 275,-

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.