Examen Algemene Opleiding Bankbedrijf (AOB)

Algemene Opleiding Bankbedrijf (AOB)

Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

75 minuten

Aantal vragen

40

Slaaggrens

70%

Vanaf

€ 275,-

Vakgebieden

Overige examens

Examenvarianten

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen


Dit examen hoort bij de Algemene Opleiding Bankbedrijf (AOB). Tijdens de opleiding doe je kennis op over de werkzaamheden van en de processen bij een bank. Daarnaast raak je bekend met de actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied. Denk hierbij aan wet- en regelgeving en veranderingen op het gebied van digitaal betalingsverkeer. Het examen wordt als grote meerwaarde gezien door werkgevers in de bancaire sector. Wil jij het diploma behalen? Schrijf je dan nu in voor het examen.

Voor wie?

Wil je bij een bank gaan werken? Dan is het diploma Algemene Opleiding Bankbedrijf van grote waarde. Met de kennis die je in de opleiding AOB opdoet, word je uitstekend voorbereid op een functie op HBO-niveau. Door de brede insteek van de opleiding kun je terecht in een functie als (assistent-)accountmanager, klantadviseur, commercieel ondersteuner, auditor, controller of accountant. Maar ook als juridisch specialist, IT’er, businessanalist of financieel toezichthouder vormt de opleiding een goede basis.

Examen en diploma

Het examen wordt digitaal afgenomen in een toetscentrum. Indien je dit examen met een voldoende afsluit, ontvang je het diploma ‘Algemene Opleiding Bankbedrijf’ van NIBE-SVV.

Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties
Examen locaties

NIBE-SVV biedt door het hele land 18 examenlocaties: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Borne, Breda, Den Haag, Den Helder, Deventer, Eindhoven, Ermelo, Goes, Leeuwarden, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Venlo en Zwolle. Zo blijft u altijd dicht bij uw woon- of werkadres. Nog dichterbij examen doen? Dat kan ook op uw eigen locatie. Bel 035 204 3003 of mail naar incompany@nibesvv.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Kies de locatie en datum van uw voorkeur, zodat u de beschikbaarheid van het examen kunt bekijken. Let op, dit is alleen om u een beeld te geven van de beschikbaarheid. De reservering kunt u maken wanneer de aanvraag is verwerkt (binnen 2 werkdagen). Wilt u een aanvraag doen voor het examenrecht? Klik dan op de knop 'Direct inschrijven'.

RTC Offices
Jan Ligthartstraat 1
1817MR Alkmaar
Examenvarianten

Examen Algemene Opleiding Bankbedrijf (AOB)

Startprijs: € 275,-

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.