ESMA-actualiteiten – Sancties

Het laatste nieuws over de sancties tegen Rusland

De Europese Unie heeft de afgelopen periode verschillende sancties opgelegd en aangekondigd tegen Rusland. Volg hier het laatste nieuws over de sancties en de doorwerking op de financiële sector, het betalingsverkeer en de economie. Dit artikel wordt aangevuld. Lees verder.

Wat verwacht DNB dat instellingen doen als ze een sanctiehit hebben?

Welke verplichtingen heeft een financiële instelling om de Sanctiewet na te leven en wat moet je doen wanneer je een ‘hit’ hebt? Lees meer.

Eerste 7 Russische banken afgesloten van SWIFT

De Europese Unie (EU) heeft als sanctie voor het binnenvallen van Oekraïne een aantal Russische banken afgesloten van het internationale betaalsysteem SWIFT. Wat is SWIFT en hoe werkt het? Lees meer.

Be relevant, keep the change

Hulp bij keuze Wft-PE Examen

Welk Wft-PE examen jij moet halen check je via onze tool

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.

Vraag onze opleidingsgids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor je klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

De Wft-PE periode loopt tot 1 april 2022!

Als financieel adviseur moet je je beroepskwalificatie(s) onderhouden. Zorg dat je aan deze eis voldoet met de Wft-PE examens en opleidingen van NIBE-SVV.