Incompany duurzaamheidsopleidingen en trainingen

Wil je met jouw team, afdeling of organisatie meer weten over duurzaamheid? Bij NIBE-SVV ben je aan het juiste adres voor een duurzaamheidsopleiding of training voor de financiële sector. Leer van de training of opleiding, de docent(en) en elkaar tijdens het traject. Vergroot samen met je collega’s je kennis en vaardigheden met een opleiding of training uit ons uitgebreide aanbod. Of kies voor maatwerk om gericht de duurzaamheidsuitdagingen binnen het bedrijf aan te pakken.

De voordelen van incompany duurzaamheidsopleidingen 

  • Specifiek toegespitst op jouw organisatie 
  • Keuze uit verschillende duurzaamheidsopleidingen en trainingen
  • Relevante theorie, opdrachten en cases over duurzaamheid 
  • Docenten uit de praktijk met de juiste kennis 

De voordelen van maatwerk duurzaamheidsopleidingen 

  • Volledig toegespitst op jouw duurzaamheidsleerdoelen 
  • Een op maat gemaakt opleidingstraject voor kleine of grote groepen 
  • Bedrijfseigen theorie, opdrachten en cases over duurzaamheid 
  • Docenten uit de praktijk in huis (op locatie of virtueel) 
  • Jouw wensen staan centraal 

Alles is mogelijk: jij bepaalt wat nodig is 

Vooral de hard skills leren, of wil je ook dat je collega’s soft skills ontwikkelen? Een e-learning of trainingen van docenten op locatie? Een selecte groep of de hele organisatie? Alles is mogelijk. Dankzij onze uitgebreide pool van wel 50+ trainers garanderen we de mogelijkheid voor het opleiden van grote groepen. En je bepaalt zelf wanneer de opleiding start. 

Consultancy op het gebied van duurzaamheid ook een optie 

Wist je dat er ook consultancymogelijkheden zijn? Dankzij onze samenwerking met de UvA en Kees Dullemond, directeur van INSVER, brengen we je in contact met de juiste personen voor een duurzaamheidsconsult. Zo profiteer je van de expertise en ervaring van ons netwerk. Het consult levert je een objectieve blik en advies op. Of strategieontwikkeling. Wat je maar wenst. 

Waarom incompany of maatwerk bij NIBE-SVV? 

Met meer dan 90 jaar ervaring is NIBE-SVV dé opleider voor de financiële dienstverlening. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit diverse docenten uit de praktijk die onze trainingen en opleidingen verzorgen op het gebied van duurzaamheid, specifiek gericht op de financiële branche. De kennis die je leert, is direct toepasbaar in de praktijk. Naast onze incompanyopleidingen helpen we je ook graag met maatwerk voor jouw bedrijf. Zodat de opleiding of training helemaal aansluit op jouw specifieke duurzaamheidsvraagstuk. Of vraag een duurzaamheidsconsult aan, om gericht advies te krijgen. 
 
Ontdek hier hoe NIBE-SVV invulling geeft aan duurzaamheid en wat dit voor jouw organisatie kan betekenen. 

Neem contact met ons op voor meer informatie 

Of je nu interesse hebt in een duurzaamheidsopleiding of training die we al aanbieden, of kiest voor maatwerk: het is allemaal mogelijk. Heb je vragen of wil je jouw wensen bespreken? Neem dan gerust contact op met onze salesmanager Wies ter Veld. Je kunt haar bellen op 06 – 51 08 55 26 of een e-mail sturen naar wterveld@nibesvv.nl.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!