Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

Onze leermethode

Onze opleidingen onderscheiden zich door de unieke combinatie van diepgewortelde kennis en expertise met een heldere visie op leren. Uitgangspunt bij al onze opleidingen is de praktische toepasbaarheid van alles wat u leert. Natuurlijk wilt u efficiënt worden voorbereid op het examen. Maar inspiratie put u uit het feit dat u de volgende dag succesvoller bent met wat u zojuist heeft geleerd. Of u de opleiding volgt om succesvoller te zijn in uw huidige werk, of juist als stap richting een functie die u ambieert, de praktijk- en competentie­gerichte leermethode van NIBE-SVV heeft in ieder geval een duidelijk doel voor ogen. Namelijk: u helpen tot werkelijk betere prestaties te komen in uw huidige of toekomstige werkomgeving.

Voor mensen zoals u

NIBE-SVV is ontstaan vanuit de financiële dienstverlening. Wij kennen uw werkpraktijk als geen ander. Daarom begrijpen wij ook heel goed dat bepaalde opleidingen en trainingen verplicht zijn. U wilt dan een zo efficiënt mogelijke opleiding om aan uw verplichtingen te voldoen. Onze opleidingen sluiten dan ook uitstekend aan op de examens, zodat u daar goed voor­bereid aan begint. Maar we geloven ook in de kracht van onze opleidingen als instrument om u te helpen nog succesvoller te zijn in uw werk. Daarom combineren we in onze opleidingsaanpak steeds een efficiënte voorbereiding op de examens met onze praktijkgerichte aanpak. Deze aanpak biedt voor alle deelnemers een zeer efficiënte en uitdagende manier van leren. Zo bereidt u zich op efficiënte wijze voor op het examen en tegelijkertijd op een zeer praktijkgerichte en inspirerende manier op uw huidige of toekomstige functie.

Optimale flexibiliteit

Boven alles begrijpen wij heel goed dat u juist vanwege het verplichte karakter en uw drukke werkzaamheden behoefte heeft aan flexibele mogelijkheden om u te ontwikkelen en uw examen te halen. Daarom bieden wij onze opleidingen aan in verschillende aantrekkelijke varianten en werkvormen, zodat voor iedereen een geschikte ontwikkeling en voorbereiding op het examen beschikbaar is. Bij elke opleiding kunt u lezen welke varianten er voor u mogelijk zijn. U kunt bij de meeste opleidingen kiezen uit e-Learning met begeleiding op afstand. Deze variant biedt echt optimale flexibiliteit. U wordt persoonlijk, op afstand begeleid door een van onze topdocenten. En u kunt altijd terecht bij uw begeleider met vragen over de stof en het examen. Zo bereidt u zich in uw eigen tijd en tempo voor op het examen. In een aantal gevallen kunt u ervoor kiezen een klassikale examentraining te volgen. In deze aanvullende bijeenkomst oefent u gericht met examenvragen en de docent die u begeleidt kan al uw vragen over het examen beantwoorden.

Bij veel opleidingen kunt u ook kiezen voor de klassikale ­variant. Als u het juist op prijs stelt om gedegen en zorgvuldig voorbereid te worden op het examen én als u het leuk en interessant vindt om van onze topdocenten en collega’s uit uw vakgebied te leren, dan is de klassikale variant ideaal voor u. In een aantal gevallen staat de laatste bijeenkomst volledig in het teken van examentraining. Zo bent u ook met deze variant uitstekend voorbereid op het examen.

Interactieve bijeenkomsten met inspirerende docenten

De praktijkgerichte aanpak tijdens onze klassikale variant zorgt voor boeiende bijeenkomsten, waarin we het geleerde niet eindeloos herhalen maar actief gaan toepassen. U gaat met uw medestudenten actief aan de slag met praktijksituaties en examenoefeningen. Zo ontwikkelt u uw competenties. De bijeenkomsten worden uitsluitend verzorgd door docenten en trainers die zelf ook in de praktijk actief zijn. Met hun ruime ervaring dagen zij u voortdurend uit om vanuit verschillende invalshoeken naar dagelijkse situaties te kijken.

Online leeromgeving en MemoTrainer

Al onze opleidingen worden ondersteund door een uitstekend ingerichte online leeromgeving. U vindt daar theorie, voorbereidingen, oefeningen en extra opleidingsinformatie. Bovendien krijgt u via de online leeromgeving bij veel opleidingen toegang tot de MemoTrainer. Handig, deze unieke online vragenbank. Want hiermee krijgt u de theorie uit het tekstboek snel en effectief onder de knie. Onze online leeromgeving maakt deel uit van e-Connect.

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.