Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

Onze leermethode

Onze opleidingen onderscheiden zich door de unieke combinatie van diepgewortelde kennis en expertise met een heldere visie op leren. Uitgangspunt bij al onze opleidingen is de praktische toepasbaarheid van alles wat je leert. Natuurlijk wil je efficiënt worden voorbereid op het examen. Maar inspiratie put je uit het feit dat je de volgende dag succesvoller bent met wat je zojuist hebt geleerd. Of je de opleiding volgt om succesvoller te zijn in je huidige werk, of juist als stap richting een functie die je ambieert, de praktijk- en competentie­gerichte leermethode van NIBE-SVV heeft in ieder geval een duidelijk doel voor ogen. Namelijk: jou helpen tot werkelijk betere prestaties te komen in je huidige of toekomstige werkomgeving.

Voor mensen zoals jij

NIBE-SVV is ontstaan vanuit de financiële dienstverlening. Wij kennen je werkpraktijk als geen ander. Daarom begrijpen wij ook heel goed dat bepaalde opleidingen en trainingen verplicht zijn. Je wilt dan een zo efficiënt mogelijke opleiding om aan je verplichtingen te voldoen. Onze opleidingen sluiten dan ook uitstekend aan op de examens, zodat je daar goed voor­bereid aan begint. Maar we geloven ook in de kracht van onze opleidingen als instrument om je te helpen nog succesvoller te zijn in je werk. Daarom combineren we in onze opleidingsaanpak steeds een efficiënte voorbereiding op de examens met onze praktijkgerichte aanpak. Deze aanpak biedt voor alle deelnemers een zeer efficiënte en uitdagende manier van leren. Zo bereid je je op efficiënte wijze voor op het examen en tegelijkertijd op een zeer praktijkgerichte en inspirerende manier op je huidige of toekomstige functie.

Optimale flexibiliteit

Boven alles begrijpen wij heel goed dat je juist vanwege het verplichte karakter en je drukke werkzaamheden behoefte hebt aan flexibele mogelijkheden om je te ontwikkelen en je examen te halen. Daarom bieden wij onze opleidingen aan in verschillende aantrekkelijke varianten en werkvormen, zodat voor iedereen een geschikte ontwikkeling en voorbereiding op het examen beschikbaar is. Bij elke opleiding kun je lezen welke varianten er voor jou mogelijk zijn. Je kunt bij de meeste opleidingen kiezen uit e-Learning met begeleiding op afstand. Deze variant biedt echt optimale flexibiliteit. Je wordt persoonlijk, op afstand begeleid door een van onze topdocenten. En je kunt altijd terecht bij je begeleider met vragen over de stof en het examen. Zo bereid je je in je eigen tijd en tempo voor op het examen. In een aantal gevallen kun je ervoor kiezen een klassikale examentraining te volgen. In deze aanvullende bijeenkomst oefen je gericht met examenvragen en de docent die je begeleidt kan al je vragen over het examen beantwoorden.

Bij veel opleidingen kun je ook kiezen voor de klassikale ­variant. Als je het juist op prijs stelt om gedegen en zorgvuldig voorbereid te worden op het examen én als je het leuk en interessant vindt om van onze topdocenten en collega’s uit je vakgebied te leren, dan is de klassikale variant ideaal voor jou. In een aantal gevallen staat de laatste bijeenkomst volledig in het teken van examentraining. Zo ben je ook met deze variant uitstekend voorbereid op het examen.

Interactieve bijeenkomsten met inspirerende docenten

De praktijkgerichte aanpak tijdens onze klassikale variant zorgt voor boeiende bijeenkomsten, waarin we het geleerde niet eindeloos herhalen maar actief gaan toepassen. Je gaat met je medestudenten actief aan de slag met praktijksituaties en examenoefeningen. Zo ontwikkel je je competenties. De bijeenkomsten worden uitsluitend verzorgd door docenten en trainers die zelf ook in de praktijk actief zijn. Met hun ruime ervaring dagen zij je voortdurend uit om vanuit verschillende invalshoeken naar dagelijkse situaties te kijken.

Online leeromgeving en MemoTrainer

Al onze opleidingen worden ondersteund door een uitstekend ingerichte online leeromgeving. Je vindt daar theorie, voorbereidingen, oefeningen en extra opleidingsinformatie. Bovendien krijg je via de online leeromgeving bij veel opleidingen toegang tot de MemoTrainer. Handig, deze unieke online vragenbank. Want hiermee krijg je de theorie uit het tekstboek snel en effectief onder de knie. Onze online leeromgeving maakt deel uit van e-Connect.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!