Over NIBE-SVV

Formulieren

Wijzigingsformulier euro 125,-

Wij bieden u de mogelijkheid een module, opleiding of training door te schuiven naar een volgend startmoment. Ook is het mogelijk om uw klassikale opleiding te wijzigen naar een e-Learning. De kosten voor dergelijke wijzigingen bedragen € 125,-. U dient een wijziging binnen een opleiding of training 6 weken voor aanvang van de geplande bijeenkomst via het wijzigingsformulier door te geven.

Klik hier om het formulier te downloaden.

Wijzigingsformulier euro 25,-

Wij bieden u de mogelijkheid een examentraining door te schuiven naar een volgend startmoment. Wijzigt u de datum van uw examentraining binnen 4 weken voor de geplande examentrainingsdatum, dan bedragen de kosten voor deze wijziging € 25,-. U dient deze wijziging via het wijzigingsformulier door te geven.

Verder kunt u, als de factuur van een examenrecht nog niet betaald is en de betalingstermijn nog niet verlopen is, een wijziging in de betalende partij of betaalwijze aanvragen. U dient ook deze wijziging via dit wijzigingsformulier door te geven.

Klik hier om het formulier te downloaden.

Herhalingstraining

Mocht u in een eerder gevolgde module, opleiding of training een of meerdere dagen gemist hebben en deze dagen daarom in willen halen, dan kunt u voor 50% van het cursusgeld de dag(en) opnieuw volgen.
Hiervoor vult u het herhalingstrainingsformulier in.

Klik hier om het formulier te downloaden.

Aanvraagformulier Vrijstelling

Heeft u het gevoel dat u bepaalde onderdelen in een opleiding al beheerst? Heeft u een diploma waaruit dit blijkt? In dat geval is het mogelijk om voordat u voor een opleiding inschrijft, vrijstelling aan te vragen bij NIBE-SVV. Gebruik hiervoor het aanvraagformulier vrijstelling en stuur dit ingevuld op.

Klik hier om het formulier te downloaden.

Belangrijke informatie

Uitsluitend volledige vrijstellingsverzoeken worden in behandeling genomen. Voeg daarom bij:

  • Curriculum Vitae
  • Kopie van uw diploma. Voeg ook, indien van toepassing, uw behaalde PE-certificaten (Permanente Educatie) toe
  • Kopie van uw cijferlijst
  • Literatuurlijst (bij gebruik van eigen materiaal door een opleidingsinstituut graag een kopie van de inhoudsopgave van dit materiaal meesturen)
  • Overzicht van het programma/programmabeschrijving en examen

De vrijstellingscommissie laat binnen tien werkdagen weten of een vrijstelling is toegekend. De kosten voor het aanvragen van vrijstellingen bedragen € 75,-. Wanneer u zich definitief inschrijft voor een opleiding worden deze kosten verrekend met het cursusgeld.

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.