Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

Formulieren

Wijzigingsformulier euro 125,-

Wij bieden je de mogelijkheid een module, opleiding of training door te schuiven naar een volgend startmoment. Ook is het mogelijk om je klassikale opleiding te wijzigen naar een e-Learning. De kosten voor dergelijke wijzigingen bedragen € 125,-. Je dient een wijziging binnen een opleiding of training 6 weken voor aanvang van de geplande bijeenkomst via het wijzigingsformulier door te geven.

Klik hier om het formulier te downloaden.

Wijzigingsformulier euro 25,-

Wij bieden je de mogelijkheid een examentraining door te schuiven naar een volgend startmoment. Wijzig je de datum van uw examentraining binnen 4 weken voor de geplande examentrainingsdatum, dan bedragen de kosten voor deze wijziging € 25,-. Je dient deze wijziging via het wijzigingsformulier door te geven.

Verder kun je, als de factuur van een examenrecht nog niet betaald is en de betalingstermijn nog niet verlopen is, een wijziging in de betalende partij of betaalwijze aanvragen. Je dient ook deze wijziging via dit wijzigingsformulier door te geven.

Klik hier om het formulier te downloaden.

Herhalingstraining

Mocht je in een eerder gevolgde module, opleiding of training een of meerdere dagen gemist hebben en deze dagen daarom in willen halen, dan kun je voor 50% van het cursusgeld de dag(en) opnieuw volgen.
Hiervoor vul je het herhalingstrainingsformulier in.

Klik hier om het formulier te downloaden.

Aanvraagformulier Vrijstelling

Heb je het gevoel dat je bepaalde onderdelen in een opleiding al beheerst? Heb je een diploma waaruit dit blijkt? In dat geval is het mogelijk om voordat je voor een opleiding inschrijft, vrijstelling aan te vragen bij NIBE-SVV. Gebruik hiervoor het aanvraagformulier vrijstelling en stuur dit ingevuld op.

Klik hier om het formulier te downloaden.

Belangrijke informatie

Uitsluitend volledige vrijstellingsverzoeken worden in behandeling genomen. Voeg daarom bij:

  • Curriculum Vitae
  • Kopie van je diploma. Voeg ook, indien van toepassing, je behaalde PE-certificaten (Permanente Educatie) toe
  • Kopie van je cijferlijst
  • Literatuurlijst (bij gebruik van eigen materiaal door een opleidingsinstituut graag een kopie van de inhoudsopgave van dit materiaal meesturen)
  • Overzicht van het programma/programmabeschrijving en examen

De vrijstellingscommissie laat binnen tien werkdagen weten of een vrijstelling is toegekend. De kosten voor het aanvragen van vrijstellingen bedragen € 75,-. Wanneer je je definitief inschrijft voor een opleiding worden deze kosten verrekend met het cursusgeld.

Heb je vragen?
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00 tot 16.00 uur.
Schrijf je in voor de Nieuwsbreak
Ontvang maandelijks het laatste nieuws uit de financiële sector en van NIBE-SVV in je mailbox.
Incompany mogelijkheden

Wil je met je team, afdeling of organisatie je kennis en vaardigheden vergroten? Volg samen een training uit ons uitgebreide aanbod. Ook maatwerk mogelijk!