Over NIBE-SVV

Over NIBE-SVV

E-Connect

Als student bij NIBE-SVV heeft u exclusief toegang tot e-Connect. Deze geavanceerde en zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving is ook beschikbaar als app in de App Store en Google Play Store. Of u nu werkt vanaf de pc, mobiele telefoon of tablet, op elk device biedt e-Connect u toegang tot alle relevante informatie. Waar u maar wilt, wanneer u maar wilt. Hiermee lopen wij echt voorop in de moderne onderwijsontwikkelingen. E-Connect bevat niet alleen uw leerboek met theorie en oefeningen, maar biedt ook studietips en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen. Kiest u voor de klassikale variant van een opleiding, dan treft u er bovendien de inhoud van de bijeenkomsten, lesdata en routebeschrijvingen aan.

U kunt hier inloggen bij e-Connect.

Eenvoudig te gebruiken

Na inschrijving voor de opleiding of training van uw keuze ontvangt u per e-mail de link waarmee u automatisch op uw persoonlijke welkomstpagina terechtkomt. Hier vindt u vervolgens alle informatie over het gebruik van e-Connect, zodat u meteen aan de slag kunt.

De online studiewijzer

Op e-Connect vindt u per onderdeel van uw opleiding een duidelijke studiewijzer. Hierin treft u alle informatie aan die u nodig heeft:
  • leerdoelen en leeractiviteiten
  • opdrachten die u helpen de stof te door­lopen en te verwerken
  • eventuele examentraining en oefenopgaven
  • extra achtergrondinformatie
  • nuttige links en interactieve toepassingen, zoals tests en filmpjes

E-Connect als informatiebron

Als student wilt u natuurlijk op het moment dat het u uitkomt kunnen beschikken over de nodige opleidingsinformatie, zoals:
  • de opbouw van uw opleiding
  • bij de klassikale variant een overzicht van bijeenkomsten (data)
  • de naam en gegevens van uw docent of begeleider
  • exameninformatie (criteria, samenstelling van het examen)
  • interessante informatie, links en downloads
Via e-Connect houdt u ook uw dossier met uw persoonlijke gegevens en andere zaken bij. U kunt hierin zelf wijzigingen aanbrengen. Zo beschikt zowel u als NIBE-SVV te allen tijde over actuele informatie.

MemoTrainer

Bij een groot aantal opleidingen kunt u gebruikmaken van een online ­vragentool. Met deze handige online vragenbank wordt leren pas echt gemakkelijk. En leuk. U neemt alle theorie sneller en duurzaam in u op en kunt ook online kennis delen met medestudenten.

U kunt MemoTrainer downloaden voor zowel Android als Apple.

Be relevant, keep the change

Blijf up to date met de webinar reeks

Webinar: Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding

Heeft u vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur. WhatsApp van 10.00-16.00 uur.

Vraag onze studiegids aan

Het complete aanbod voor ambitieuze financieel dienstverleners ligt weer voor u klaar. Benieuwd naar ons volledige aanbod?

Nieuwe inzichten opdoen?

Het vakgebied van de financieel dienstverlener is én blijft flink in beweging. Meebewegen is noodzakelijk om uw waarde voor uw klant te behouden. Onze whitepapers helpen u om uw kennis up-to-date te houden en nieuwe inzichten op te doen.