Voor bedrijven

Over NIBE-SVV

Inzicht in vakmanschap

Hoe houd je zicht op de ontwikkeling van je werknemers? En hoe toon je hun vakbekwaamheid aan aan toezichthouders? Met het License2operate dashboard van NIBE-SVV heb je inzicht in de vakbekwaamheid van je medewerkers en kun je hierop sturen en rapporteren. Je hebt grip!

License2Operate dashboard

Met ons Licence2Operate dashboard krijg je inzicht in de voortgang van je medewerkers. Je kunt sturen en coachen op het voldoen aan de wettelijke verplichtingen, zoals de Wft en ESMA. Bovendien kun je met dit dashboard eenvoudig aan de toezichthouder aantonen dat je als werkgever in control bent.

Wft Triple A en Wft Online Academy

Wft Triple A staat voor Altijd Aantoonbaar Actueel. Op dit gebruiksvriendelijke platform krijgen je medewerkers wekelijks voor hen relevante en toegelichte actualiteiten aangeboden. En het managementdashboard geeft jou als werkgever in één oogopslag inzicht in de PA-status van je medewerkers.

Wil je je medewerkers met één abonnement volledig Wft vakbekwaam houden? Kies dan voor onze Wft Online Academy voor PA en PE ineen. Hierin vind je naast Wft Triple A ook alle Wft PE-opleidingen.

Wil je meer informatie over hoe wij je kunnen ontzorgen en meer grip bieden op het opleidingsproces en de kosten? Laat dan je gegevens achter via onderstaande knop. Dan nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Ik heb interesse

Benieuwd naar wat we nog meer voor jouw organisatie kunnen betekenen?

De oplossingen op deze pagina zijn onderdeel van NIBE-SVV Zakelijk, een totaaloplossing waarbij inzicht, inhoud, grip en inspiratie samenkomen in één platform. Wil je hier meer over weten?

Download onze brochure