NIBE-SVV Zakelijk

Over NIBE-SVV

Grip op het proces en de kosten

Heb je het gevoel dat je de grip verliest op het opleidingsproces van je medewerkers en de daaraan verbonden kosten? Met realtime en 24/7 rapportages heb je altijd een duidelijk overzicht van de kosten. Daarnaast richt je met een op maat gemaakt platform het opleidingsproces extra voordelig en efficiënt in.

Overzichtelijke rapportages

Met behulp van realtime en 24/7 rapportages krijg je meer inzicht in het ontwikkelproces en de autorisatieniveaus van je medewerkers. Ook bieden de rapportages je een duidelijk overzicht van de kosten per kostenplaats. De rapportages bieden je verder inzicht in:

  • De administratieve voortgang van een inschrijving.
  • Doorgang van de opleiding van individuele personen en groepen.
  • Het studieverleden van studenten.
  • Een geanonimiseerd historisch overzicht van inschrijvingen en resultaten voor de leidinggevende en HR.
  • De prestaties en resultaten van de studerende medewerker.
  • Notificatie van permanente educatie.

Keuze uit het opleidingsaanbod van onze partners

Bij het opleiden van je medewerkers ben je niet beperkt tot het aanbod van NIBE-SVV alleen. Dankzij onze samenwerking met Opleiding.nl en Online Academy geef je je medewerkers eenvoudig toegang tot het complete opleidingsaanbod van onze partners of een door jou geselecteerd deel van dit aanbod. Met behulp van een op maat gemaakte portal biedt je je medewerkers maximale vrijheid in het zoeken en boeken van hun opleidingen en houd je zelf grip op het proces en de kosten.

All You can Learn

Wil je optimaal gebruikmaken van het complete aanbod van NIBE-SVV én onze partners? Kies dan voor onze unieke All You Can Learn oplossing. Hiermee neem je de opleidingen af in abonnementsvorm, voor een vast bedrag per medewerker per jaar. Zo hebben je medewerkers onbeperkt toegang tot het opleidingsaanbod van NIBE-SVV en onze opleidingspartners. Dat maakt de administratie een stuk makkelijker.

Hulp bij het aanvragen van relevante subsidies

Mogelijk kom je in aanmerking voor subsidie voor het opleiden van je medewerkers. Is dit het geval? Dan stellen we je daarvan op de hoogte. Wil je gebruikmaken van de subsidie? Dan regelen wij voor zover mogelijk de aanvraag voor je, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Meer weten over onze oplossingen voor meer grip op het opleidingsproces en de kosten?

Wil je meer informatie over hoe wij je kunnen ontzorgen en meer grip bieden op het opleidingsproces en de kosten? Laat dan je gegevens achter via onderstaande knop. Dan nemen we contact met je op voor een persoonlijke afspraak.

Ik heb interesse

Benieuwd naar wat we nog meer voor jouw organisatie kunnen betekenen?

De oplossingen op deze pagina zijn onderdeel van NIBE-SVV Zakelijk, een totaaloplossing waarbij inzicht, inhoud, grip en inspiratie samenkomen in één platform. Wil je hier meer over weten?

Download onze brochure

Over NIBE-SVV